Erik Bojničan Samospráva

Radnica oznámila dôležité mená: Ktorí ľudia boli vybraní do vedúcich postov?

Hlohovecká radnica obsadila v ostatnom čase hneď niekoľko pozícií vedúcich odborov na Mestskom úrade. Prinášame vám dôležité mená.

Ilustračný obrázok k článku Radnica oznámila dôležité mená: Ktorí ľudia boli vybraní do vedúcich postov?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás pred časom informovali, hlohovecká radnica hľadala ľudí na obsadenie rôznych atraktívnych pozícií. Ako dopadli výberové konania a koho budete môcť stretnúť na úrade pri vybavovačkách?

Ako to dopadlo

Vedúcou Odboru stratégie, rozvoja mesta a územného plánovania na Mestskom úrade v Hlohovci sa stala podľa informácií z radnice PhDr. Martina Kováčová. Vyplynulo to z rozhodnutia výberovej komisie.

Na základe výberového konania na pracovnú pozíciu vedúci Odboru životného prostredia na Mestskom úrade v Hlohovci, bola za vedúcu vybraná Ing. Dagmar Petrovská.

Magistrát ďalej informoval, že za vedúcu Odboru výstavby na Mestskom úrade v Hlohovci bola vybraná Ing. Eva Pobjecká. Vyplynulo to z rozhodnutia výberovej komisie.

Nevybrali nikoho

Na základe výberového konania zo dňa 06. júna 2016, ktoré sa uskutočnilo formou písomného testu a ústneho pohovoru a druhého užšieho kola výberového konania dňa 09.06.2016 na pracovnú pozíciu „Vedúci odboru školstva na Mestskom úrade v Hlohovci,“ podľa mesta nebol vybraný žiadny kandidát.

Ako uvádza radnica, mesto Hlohovec – Mestský úrad v Hlohovci vypíše nové výberové konanie na obsadenie pracovnej pozície „Vedúci odboru školstva MsÚ v Hlohovci“.

Môže vás zaujímať:

Hlohovská radnica ohlásila voľné fleky: 3 pracovné miesta, na ktoré sa hľadajú ľudia

Dôležité dátumy pre rodičov v našom meste: Ktoré škôlky budú otvorené aj cez letné prázdniny?

Mesto chystá výstavbu nových detských ihrísk: LOKALITY, kde sa obyvatelia môžu tešiť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM