Erik Bojničan Rôzne

Dôležité dátumy pre rodičov v našom meste: Ktoré škôlky budú otvorené aj cez letné prázdniny?

Do letných prázdnin zostáva už len niekoľko dní a starosti kam s deťmi počas nich rieši nejeden rodič. Zisťovali sme, ako je to s prevádzkami materských škôl v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Dôležité dátumy pre rodičov v našom meste: Ktoré škôlky budú otvorené aj cez letné prázdniny?
Zdroj: TASR

Každoročný problém všetkých rodičov. Kam s deťmi počas letných prázdnin? V Hlohovci budú pre tých najmenších v prevádzke niektoré materské školy. Zisťovali sme, ktoré a kedy.

Ako uvádza radnica, počas letných mesiacov bude v tomto roku zabezpečená prázdninová prevádzka v dvoch materských školách. V júli budú môcť podľa informácií z mesta vopred prihlásené deti chodiť do škôlky na Hollého ulici a ak by bol záujem o umiestenie detí veľký, priestory poskytne aj Cirkevná materská škola na Vinohradskej u­lici.

V mesiaci august je, ako informuje mesto, rodičom k dispozícii materská škola na Kalinčiakovej, pričom prípade vyššieho počtu nahlásených detí je v zálohe aj škôlka na Fraštackej ulici. Materská škola v Šulekove má podľa radnice pre svoje deti zabezpečenú prevádzku od 1. do 15. júla 2016.

Môže vás zaujímať:

Premýšľate, ako spestriť svojim detvákom prázdniny? Knižnica v Hlohovci chystá zaujímavý program

Mesto chystá výstavbu nových detských ihrísk: LOKALITY, kde sa obyvatelia môžu tešiť

Výstavba plavárne v Hlohovci dostala zelenú: Šesťdráhový bazén, bistro aj wellness!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM