Erik Bojničan Rôzne

Najklikanejšie správy týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Hlohovčanov

Stačí iba jeden klik a okamžite získate prehľad o dianí v Hlohovci a okolí počas tohto týždňa. Pripravili sme pre vás špeciálny výber tém, ktoré najviac zaujali našich čitateľov.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie správy týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Hlohovčanov
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Zásah policajtov v Hlohovci

V našom meste bolo rušno. V Hlohovci na Šomodskej ulici policajti zadržali 37-ročného muža. Polícia uviedla, že mal v spodnej bielizni ukryté drogy.

Rozhovor s hlohovským meteorológom

Vyspovedali sme meteorológa Slovenského hydrometeorolo­gického ústavu Štefana Dlhoša z Hlohovca. Zaujímavosti o jeho práci, čo je pravdy na ľudových poverách a mnoho iného si môžete prečítať v rozhovore.

Nárečie z nášho mesta a okolia

Nárečové slová z okolia Hlohovca môžu pre mnohých znieť často až nezrozumiteľne a to predovšetkým pre mladých. Určite sú však zaujímavé a výnimočné. Skúste si pozrieť, koľkým porozumiete.

Nové letné kúpalisko u susedov

V susednej Trnave tento týždeň pribudla atraktívna novinka. Nové kúpalisko s kapacitou až 2 000 ľudí. Pozrite si prvé zábery z kúpaliska.

Bašty a brány pevnosti dostanú mená

S 350-ročným oneskorením chcú v Leopoldove napraviť, čo stavitelia známej pevnosti neurobili. Pri slávnosti s dobovým sprievodom každá z brán a bášt opevnenia dostane svoje pomenovanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM