Rôzne

V Trnave otvoria nové kúpalisko: Prvé fotky priamo z miesta!

V Trnave pribudne atraktívna novinka. V meste už vo štvrtok odštartuje prevádzku nové letné kúpalisko. Pozrite si prvé zábery.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave otvoria nové kúpalisko: Prvé fotky priamo z miesta!
Zdroj: TASR

V polovici leta pribudla k dvom plavárňam v Kamennom mlyne a na Družbe, ktoré prevádzkuje mesto Trnava, vonkajšia časť akvaparku Relax Aqua & Spa na Rybníkovej ulici. Vnútornú časť odovzdali v závere decembra minulého roka s investíciou 8,5 milióna eur. Vonkajšia časť, ktorá začne prevádzku 28. júla, vyšla investora Aqua Relax, s.r.o., Trnava na 1,7 milióna eur.

Tri bazény

Podľa spoluinvestora akvaparku Jozefa Sváteka návštevníkom bude slúžiť bazén s rozlohou 1200 metrov štvorcových a dva detské bazény. Inštalovali ho na rovnakom mieste, ako donedávna slúžil veľký bazén bývalého kúpaliska Slávia.

„Sú tam plavecké dráhy, horolezecká stena, basketbalový kôš a ďalšie atrakcie, v regeneračnej časti rôzne trysky a chrliče vrátane vodného baru,“ uviedol.

V pláne sú aj tobogany

Jednorazová kapacita kúpaliska je 2000 ľudí. Areál s rozlohou 20 000 metrov štvorcových dopĺňajú sociálne zariadenia, bufety a ihriská. „Voda v bazénoch bude vyhrievaná podľa počasia,“ dodal Svátek. Investor plánuje doplniť v budúcej sezóne tobogany a má aj ďalšie ciele. Vo vnútri sú štyri bazény a saunová časť.

Aqua Relax, s.r.o., zamestnala pre vonkajšie kúpalisko 25 nových ľudí, ktorí doplnili doterajších 52 zamestnancov akvaparku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

V Trnave vybudovali nové letné kúpalisko: Pozrite si ho v obrazoch
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM