Erik Bojničan Rôzne

Žiaci len tak vyvaľovali oči: Megaprekvapenie v Hlohovci na záver školy! VIDEO

Školský rok už skončil. Nechýbali kvety pre učiteľky a šťastné tváre žiakov. Niektorých žiakov v Hlohovci však čakalo veľké a krásne prekvapenie!

Ilustračný obrázok k článku Žiaci len tak vyvaľovali oči: Megaprekvapenie v Hlohovci na záver školy! VIDEO
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Študenti a žiaci poslednýkrát v tomto školskom roku zasadli do svojich lavíc. Dievčatá a chlapci sa v najbližších dňoch rozletia do všetkých možných kútov a na najbližšie dva mesiace môžu na učenie zabudnúť. Na Základnej škole na Podzámskej ulici v Hlohovci však v posledných momentoch školy čakal študentov parádny zážitok.

Prečítajte si: Jedna etapa je na konci, začína nová: Rozlúčka hlohovských deviatakov na fotkách

Na slávnostný deň odovzdávania vysvedčenia tam totiž zavítal hosť, ktorý sa postaral o poriadne prekvapenie v tvárach študentov. Cestu do Hlohovca, kde prežil svoje školské časy, si našiel spevák Adam Ďurica. Ten spôsobil ozajstný rozruch. Študenti najprv len vyvalovali oči, no o chvíľu už atmosféra vyzerala ako na koncerte.

Prečítajte si: Leto sa blíži: Ako sú na tom niektoré z detských ihrísk v Hlohovci? FOTO

Adam Ďurica bol pre žiakov naozaj príjemným prekvapením, čoho dôkazom bol obrovský potlesk, ktorý zožal po tom, čo dospieval. Ako býva zvykom, zaspievali aj deviataci, pre ktorých to bol posledný deň na škole. Tí však budú určite dlho spomínať na pekný zážitok, ktorý prežili na vlastnej koži – keďže známy spevák prišiel medzi nich a pridal sa do spevu. Atmosféru týchto nevšedným momentov si môžete pozrieť na priložených videách.

Pozrite sa, ako vyzeral koniec školského roka v iných regiónoch Slovenska

Foto: ilustračné

Adam Ďurica si zaspieval s deviatakmi v Hlohovci
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM