Erik Bojničan Rôzne

Zaručene ľahnete smiechom: Zážitky lekárnika z Hlohovca stoja za to!

Hoci sa práca s liekmi zdá na prvý pohľad vážna a niektorým možno aj nudná, nie je tomu vždy tak. Lekárnik z Hlohovca nám to iba potvrdil :)

Ilustračný obrázok k článku Zaručene ľahnete smiechom: Zážitky lekárnika z Hlohovca stoja za to!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že aj práca lekárnika má svoje humorné stránky, nás presvedči Hlohovčan Martin. Ten sa pri svojej práci stretol už s kadečím. Pri práci s ľuďmi totiž niekedy nastanú situácie, s ktorými sa tak akosi nepočíta. Jeho zážitky, ktoré nám prezradil, skutočne stoja za to.

Pacient prišiel do lekárne a pýta sa, či máme psie sádlo (zmes bylín). Ukážem mu to a zoberie si ho do ruky. Zamyslí sa a povie: „Viete čo, na ulici pobehuje túlavý pes, tak si spravím domácu masť z neho.“

Prečítajte si: Do Hlohovca zavítal holandský cestovateľ a… toto ho úplne dostalo!

Prišla staršia pani pevnejšej postavy do lekárne a hovorí mi: „Pán lekárnik, mám boľavú vyrážku a strašne ma aj svrbí.“ Ukážte mi to, hovorím, v tom sa otočí chrbtom, predkloní a ukáže zadok. Pousmejem sa a naordinujem mastičku, hneď, ako sa zapravila, prišiel do oficíny vedúci lekárnik a ja pohotovo. „Pani, ukážte aj jemu, čo sa vám stalo.“ Ona pohotovo sa otočí chrbtom k nemu a vystrčí zadok. Keďže vedúci lekárnik je starší pán, tak s pokojom Angličana hneď odporučil gáfor-ichtolovu masť.

Prečítajte si: Mladá hudobníčka Lívia Doležalová: Moja cesta k hudbe bola pomerne nezvyčajná

Prišiel pacient do lekárne a hovorí: „Viete, pán lekárnik, tie čípky, ktoré ste mi dali sa strašne zle zapíjajú.“ Čudne som na neho pozrel a opýtal sa ho. „Vy ste to pili?“ A on na to: „A čo som si to mal pchať do zadku?“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM