Erik Bojničan Rôzne

Vodné radovánky v Hlohovci a okolí? Špeciálny ťahák, ktorý sa vám v lete zíde

Chystáte sa užiť si vodu v Hlohovci či v okolí? Ponúkame vám špeciálny prehľad, ktorý je určený práve pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Vodné radovánky v Hlohovci a okolí? Špeciálny ťahák, ktorý sa vám v lete zíde
Zdroj: TASR

Máme tu prázdniny a Hlohovec už zažil aj riadnu horúčavu. Nie je sa teda čomu čudovať, že mnohých čoraz viac lákajú vodné radovánky. Ak sa chystáte užiť si ich v Hlohovci a okolí, pripravili sme pre vás špeciálny prehľad s informáciami, ktoré sa vám zídu.

Osvedčená klasika

Pre Hlohovčanov je často voľbou číslo jedna kúpalisko, ktoré je priamo v našom meste. Otvorené je denne od 10:00 do 19:00. Areál kúpaliska ponúka plavecký a detský bazén. Pre aktívnych návštevníkov je pripravený tradičný minigolf. Ten sa nachádza v príjemnom prostredí Zámockej záhrady a nájdete na ňom 18 jamiek. V areáli kúpaliska sa nachádza aj ihrisko na plážový volejbal. O vstupnom si môžete prečítať v našom článku.

Prečítajte si: Hemžilo sa to tam aj tisíckami ľudí: Spomienky na miesto, ktoré si kedysi Hlohovčania zamilovali na kúpanie

Areál termálneho kúpaliska Eva v Piešťanoch pozostávajúci z z otvoreného 50-metrového bazéna, kľudového bazéna a detského bazéna. Ako aj z plôch vyhradených na slnenie pre rôzne športy je taktiež obľúbeným miestom mnohých Hlohovčanov. Teplota vody sa pohybuje okolo 27 °C, v kľudovom bazéne až 34–38 °C. V areáli plnom stromov a zelene nájdete aj trávnatú plochu vhodnú pre volejbal a kriket.

Vstupné podľa informácií z kúpaliska Eva je 4,60 eur pre dospelých. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma a deti od 6 do 12 rokov, dôchodcovia a ZŤP zaplatia 3 eurá. Pre rodiny sú pripravené aj rôzne rodinné vstupy.

Najbližšie aquaparky

Ak ste fanúšikmi rôznych atrakcií, na svoje si prídete v najbližších aquaparkoch k Hlohovcu. Prvý letnú sezónu zažíva aquapark v našom krajskom meste. V Trnavskom aquaparku sú k dispozícii relaxačný bazén s plaveckými dráhami, oddychový bazén, detský bazén, výrivky a ďalšie atrakcie. Milovníkov saunovania čaká viacero druhov sáun, k dispozícii je aj reštauračná časť a ďalšie služby.

Trojhodinový vstup do vodného sveta je podľa informácií z aquparku pre deti do jedného metra výška zdarma, pre ostatné deti za 8 eur a pre dospelých 12 eur. Študenti, seniori a ZŤP zaplatia za takýto vstup 10 eur. Pre rodiny sú taktiež pripravené rôzne rodinné vstupy.

Prečítajte si: Hlohoveckí hudobníci nahrali letný ultrašláger: Nadupané VIDEO, z ktorého idú ľudia do kolien!

Na svoju tretiu sezónu sa pripravuje aquapark v susedných Piešťanoch. Na pieskovej pláži je najvyhľadávanejšiu atrakciou 54 metrov veľká šmykľavka. Pre najmenších je pripravený 30 metrový žraločí bazén. Súčasťou vodného sveta je aj plavecký bazén, ktorý meria 40 metrov.

Ako uvádza aquapark na svojej webovej stránke, pre návštevníkov je otvorený sedem dní v týždni, vždy od 10:00 do 19:00. Deti cez týždeň zaplatia za vstup 4 eurá a dospelí 6 eur. Počas víkendu je vstupné o euro vyššie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM