Erik Bojničan Rôzne

Hlohoveckí hudobníci nahrali letný ultrašláger: Nadupané VIDEO, z ktorého idú ľudia do kolien!

Leto sa nezadržateľne blíži a okrem teplého počasia, kúpalísk či chladených nápojov k nemu určite patria aj letné hity. Jeden taký v týchto dňoch vyšiel aj mladým Hlohovčanom. Bez tohto ultrašlágru, by žiadna party pod holým nebom nestála za to, či nie? Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Hlohoveckí hudobníci nahrali letný ultrašláger: Nadupané VIDEO, z ktorého idú ľudia do kolien!
Zdroj: YouTube.com

Nová pecka od Hlohovčana Jozefa Žemľu má tie najväčšie ambície stať sa letný hitom. Ako pre náš portál prezradil výkonný riaditeľ sekcie komunikácie s verejnosťou, ktorý vystupuje pod pseudonymom Albrecht Klajdač, tento doteraz ich najväčší hit vznikol opäť ako „Croatičná pogoda“.

Letný ultrašláger

„Vsadili sme sa s Egom, že urobíme väčší hit ako „Žijeme len raz“ – podarilo sa. Vznikla „Croatičná pogoda“. My veríme, že vždy sa dá, pretože veríme vo svoj ultratalent a nevšímame si ignoráciu a závisť. Teraz sme sa vsadili s Rytmusom, že urobíme väčší hit ako „Croatičná pogoda“ čomu už absolútne nikto neveril a podarilo sa,“ nadšene vyhlasuje Klajdač.

Prečítajte si tiež: Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)

Ako hudobníci vysvetľujú, po niekoľkých Jozefových hitovkách niektorí ľudia na internete reagovali dosť agresívne a preto spravili pieseň o komplexoch, ktorá má podľa nich celkom edukačný význam, keďže mnoho reakcií bolo podľa neho plných komplexov.

Pivný charakter

„To nás iba povzbudilo, pretože vieme, že sme na dobrej hudobnej ceste, keď niekto na vás hľadá chybu, ktorá ani nie je chybou. Každý ktorému naša hudba robí radosť nás posúva dopredu a našim cieľom je odzrkadľovať našu spoločnosť v okolí Hlohovca v hudobno – trápnej forme. Milujeme pivo a pijeme ho s mierou a preto to má celé taký pivný charakter,“ vysvetľuje ďalej Klajdač.

Prečítajte si tiež: Nový klip Jozefa Žemľu až z ďalekého New Yorku: Duchovné precitnutie Hlohovčana stojí za pozretie! :)

Ten si ešte na záver voči poslucháčom neodpustil pár slov. „Dúfame, že sa vám náš klip a hudba budú páčiť a keď nie, tak ste pravdepodobne už stratení. Milujeme Hlohovec a nech žije naveky!“ dodal Klajdač.

Spomínaný song si môžete pozrieť v priloženom VIDEU a pod video môžete vyjadriť aj svoj názor na skladbu v ankete!

Jozef Žemla - Mafiáno komplexo (letný ultrašláger)
2
Galéria
Ako sa vám páči letný ultrašláger známej hlohoveckej kapely? Ešte si na ten song neviem vytvoriť názor
Je to paráda
Nepáči sa mi to
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM