Erik Bojničan Rôzne

Tínedžeri v Hlohovci išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Hlohovčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Hlohovci išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé hlohovecké páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto stredoškolákov spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

Prechádzka pri Váhu

Prechádzka po hrádzi má svoje čaro za každého ročného obdobia a u študentov je obľúbeným miestom na prvé rande. Hrádza v meste Hlohovec lemuje Váh popri celej jeho dĺžke. Popri nej je množstvo romantických miest od časti Pod Šomod na južnom konci až po Starý Váh na severnej časti mesta. A na železničom moste sa dá navyše v budúcnosti vytvoriť krásna spomienka na prvé radne láskou zamknutou na kľúčik.

Kino

Klasika, ktorá nič nepokazí. Naše kino Úsmev má svoje čaro a ako sa študenti vyjadrili, pôsobí „retro štýlom“, čo vraj vytvára romantickú atmosféru. V porovnaní s multikinami v okolitých mestách je to aj so vstupným pre študenta priaznivejšie. Navyše hlavne v chladných mesiacoch dobre padne miesto, kam sa dá ukryť pred zimou.

Romantika v uliciach

Naše mesto ukrýva nespočetne veľa uličiek a zákutí, do ktorých sa dá pri potulkách mestom zablúdiť. Popri žiari lámp takáto prechádzka v sebe podľa študentov ukrýva značnú dávku romantiky a na prvé rande je ako vyšitá.

Urbánok

Miesto, kam sa každoročne konajú púte a turistické pochody je napriek svojej blízkosti k mestu počas bežných dní viac menej ľudoprázdne. Nič teda nebráni vychutnať si rande pri západe slnka s výhľadom na okolitú krajinu. Ako prezradil jeden zo študentov, hlavné je, že je tam ticho a so svojim dievčaťom by tam boli sami dvaja.

Zámocká záhrada

Ďalšou z možností, kam zobrať svoje dievča na prvé rande je podľa študentov Zámocká záhrada, ktorá ukrýva množstvo romantických kútov. Jazierko, na ktorom sú vidieť labute či korytnačky je lemované z východnej strany platanovým parkom, ktorý vznikol ešte koncom 18. storočia. Zážitok je aj umelá jaskyňa, ktorá bola vybudovaná pod prameňom vody.

Môže vás zaujímať:

Plánujete svadbu v Hlohovci? Pozrite, v ktoré dni si budete môcť spečatiť svoju lásku na úrade

Hlohovskí zaľúbenci a poverčivosť: Ako to u nás vyzerá so svadbami v piatok 13-teho a na Valentína?

V zahraničí atrakcia, u nás rarita: Zamknúť si lásku kľúčikom môžete už aj v Hlohovci :) FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM