Erik Bojničan Rôzne

Skvelú náladu nepokazilo ani počasie: Krumpoldovské hody zachytené v obrazoch

Krumpoldovské hody sa stretli s veľkým úspechom. Napriek daždivému počasiu panovala na podujatí výborná nálada. Pozrite si FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Skvelú náladu nepokazilo ani počasie: Krumpoldovské hody zachytené v obrazoch
Zdroj: Vojtech Moravčík

Jesenné hodovanie v našom regióne odštartovali v Leopoldove vo veľkom štýle. Napriek tomu, že počasie sa práve v tento deň rozhodlo ukázať svoju menej príťažlivú tvár, nálada na Krumpoldovských hodoch bola výborná.

Prečítajte si: Prvé info o Michalskom jarmoku: Kolotoče, stovky stánkov aj zaujímavá novinka!

Súťažiaci v disciplínach ako šúpanie zemiakov na rýchlosť a o najdlhšiu zemiakovú šupku sa rozhodne nenechali zahanbiť a ich zručnosť si zaslúži obdiv. Rovnako veľký obdiv si zaslúžia aj pestovatelia, ktorí priniesli ukázať svoje dopestované zemiaky. Tie vzbudzovali záujem a ihneď padli do očí. Vidieť sme mohli aj kúsky, pod ktorými sa doslova ohýbali stoly.

Atmosféra Krupmoldovských hodov zachytená v obrazoch
10
Galéria
Zdroj: Vojtech Moravčík

Najmladší mali o zábavu postarané prostredníctvom súťaže najkrajšieho panáka formou tvorivej dielne. Pohľad na veselé postavičky nejednému návštevníkovi vyčaril úsmev na tvári.

K takémuto podujatiu nesporne patrí aj dobré jedlo. To rozvoniavalo široko-ďaleko a dlho sa ponúkať bolo istotne na škodu. Dobroty, ktoré mohli ľudia ochutnať na čerstvom vzduchu pri hudbe boli skutočnou lahôdkou.

Prečítajte si: Podujatie v Hlohovci, aké tu ešte nebolo: Bude sa hľadať Fraštacký sympaťák

Napriek tomu, že počasie spôsobilo, že akcia musela skončiť skôr ako bolo v pláne, si ľudia pochvaľovali skvelú náladu a ešte lepšie zemiakové chuťovky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM