Erik Bojničan Krimi

Policajti stopli vodiča (50), o chvíľu ich čakalo nepríjemné odhalenie: Toto zistili pri kontrole...

Kontrole sa nevyhol ani v skorých ranných hodinách. Policajti zastavili vodiča (50), ktorý išiel na aute značky Renault Megane. Čakalo ich však nepríjemné zistenie...

Ilustračný obrázok k článku Policajti stopli vodiča (50), o chvíľu ich čakalo nepríjemné odhalenie: Toto zistili pri kontrole...
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala, že policajti zadržali 50-ročného vodiča po tom, čo mu v dychu namerali takmer 1,5 promile alkoholu.

„V nedeľu, v skorých ranných hodinách išiel na aute Renault Megane po Leopoldove, keď si policajti všimli, že prechádza nekoordinovane po ceste zo strany na stranu a pri odbočovaní na Ulicu Nádražnú v Leopoldove náhle zrýchlil. Policajná hliadka ho zastavila a vodiča vzápätí podrobila dychovej skúške na alkohol. Mužovi namerali najskôr 0,64 mg/l a opakovanou skúškou 0,70 mg/l alkoholu v dychu,“ uviedla M. Linkešová.

Muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. „Poverený policajt ho obvinil a súd v utorok rozhodol o jeho vine a treste. V zmysle zákona hrozí za jazdu pod vplyvom alkoholu nad 1 promile strata slobody až na 1 rok,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Zrážka a bavorák s mladíkom (24) na streche: Hlohoveckí policajti ale ešte na niečo prišli! FOTO priamo z miesta

Mladíci z okresu Hlohovec spravili s autom niekoľko kotrmelcov: Všetci nafúkali, policajti riešia hádanku

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM