Erik Bojničan Krimi

Mladíci z okresu Hlohovec spravili s autom niekoľko kotrmelcov: Všetci nafúkali, policajti riešia hádanku

Mladí muži z okresu Hlohovec nebudú na tento deň určite spomínať v dobrom. Podľa policajtov pod vplyvom alkoholu spôsobili dopravnú nehodu. To však nie je všetko, čím sa musia muži zákona podľa ich slov zaoberať.

Ilustračný obrázok k článku Mladíci z okresu Hlohovec spravili s autom niekoľko kotrmelcov: Všetci nafúkali, policajti riešia hádanku
Zdroj: TASR

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová, k dopravnej nehode došlo minulý týždeň vo štvrtok 24. 3. o 23.20 h.

Vodič na aute Fiat Brava išiel podľa Linkešovej od Hlohovca cez obec Dvorníky smerom na Sereď. „Pri výjazde z mierne pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy a svojim schopnostiam a s autom prešiel do protismeru. Pri obchodnom dome prešiel až do priekopy, kde s autom narazil do svahu a to sa niekoľkokrát prevrátilo cez strechu,“ ozrejmila hovorkyňa.

„Privolaní policajti na mieste našli 4 osoby pod vplyvom alkoholu. Dychovými skúškami namerali mladým mužom z okr. Hlohovec 0,92 mg/l, druhému 0,31 mg/l, tretiemu 0,57 mg/l a poslednému 0,79 mg/l alkoholu v dychu,“ pokračuje Linkešová, podľa ktorej po nehode boli osoby prevezené na ošetrenie do trnavskej a galantskej nemocnice, pričom dvaja z nich utrpeli ľahšie zranenia.

„Po nehode uvádzali osoby rôzne informácie o osobe vodiča. Presné príčiny nehody ako aj osobu zodpovednú za nehodu, polícia naďalej vyšetruje,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM