Erik Bojničan Kultúra

Necháte sa zlákať? Najzaujímavejšie podujatia, ktoré v marci zažijeme v Hlohovci

Prehupli sme sa už do nového mesiaca. Aj marec v Hlohovci ponúkne rôzne podujatia. My sme pre vás vybrali tie, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Necháte sa zlákať? Najzaujímavejšie podujatia, ktoré v marci zažijeme v Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Donský kozácky chór

Piatok 3. marec o 18:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Vystúpenie sólistov Donského kozáckeho chóru. Piesne kozákov to sú melódie a slová zo života kozáckych rodín pri práci, v bojovom nasadení, pri zábave, pri oddychu, pri pití vodky či laškovaní s mladými kozáčkami. Piesne veselé, roztopašné, zádumčivé, ale hlavne svojské a typické pre kozácku dušu.

Elektronická hudba

Sobota 4. marec o 21:00, One Club Hlohovec

Priaznivci elektronickej hudby z Hlohovca si v marcu zaručene prídu na svoje. Do nášho mesta premiérovo zavíta známy slovenský DJ Emtydee. V rytme kvalitnej elektronickej hudby spoza mixpultu bude zábava až do skorých ranných hodín.

Program v knižnici

13. – 17. marec, Knižnica Hlohovec

Knižnica v Hlohovci sa tak ako po minulé roky, zapojila do Týždňa slovenských knižníc. Ide o celoslovenské podujatie, ktorého cieľom je zvýšenie záujmu o knihy, najmä medzi mladými. Pri príležitosti Týždňa slovenských knižníc si Mestská knižnica v Hlohovci pripravila aj zaujímavý program.

Pre najmenších

Nedeľa 19. marec o 15:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Najmenší Hlohovčania sa môžu tešiť na veselú rozprávku O poštárovi Vincovi. Detváky sa zabavia aj sa do deja zapoja, niečo sa o listoch a pošte naučia, aj si zabzučia. K tomu zažijú dobrodružstvo s poštárom Vincom a stretnú sa so zajacom, bosorkou aj trpaslíkmi. Účinkuje Roman Féder a jeho starodávny bicykel čo má krásny zvonec – to aby ste vedeli kedy bude začiatok a koniec.

Divadlo

Utorok 28. marec o 19:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Vydarená hra rakúskeho herca, dramatika a režiséra Gabriela Barylliho s názvom „Chlieb s maslom“ obehla už takmer celý svet. Hrala už na viac ako 120– tich divadelných scénach a teraz prichádza do Hlohovca. Striedanie pocitov šťastia a beznádeje „slobodného muža“, na druhej strane lákavý svet lásky a istoty sú hlavnou dilemou mužského sveta. Treba počítať so všetkým… aj s tým dobrým… a aj s hrozbou, že skončíte “ o chlebe s maslom”…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM