Erik Bojničan Rôzne

Značky v Hlohovci si podali vandali: Vyčíňanie, nad ktorým budete krútiť hlavami

Neveselé obrázky z nášho mesta. Niekoľko dopravných značiek v Hlohovci sa stalo terčom vandalov. Pozrite si na fotkách, ako dopadli.

Ilustračný obrázok k článku Značky v Hlohovci si podali vandali: Vyčíňanie, nad ktorým budete krútiť hlavami
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Vandalizmus v rôznych podobách poznáme aj v Hlohovci. Len pred nedávnom sme vás informovali o prípade, kedy si niekto zobral do parády kvety, ktoré v blízkosti Zámockej záhrady nasadili dobrovoľníci.

Nástrojom, ako sa vybúriť sú často aj rôzne fixky či spreje. Za pomoci takýchto prostriedkov sme už videli „dotvorené“ napríklad aj tabule náučného chodníka, ktoré majú návštevníkom aj obyvateľom mesta ukázať čo-to z našej histórie, či prírodných zaujímavostí.

Prečítajte si: Michalský jarmok je za nami: Aký bol z pohľadu strážcov poriadku?

Vandalskému vyčíňaniu sa najnovšie nevyhli dopravné značky v blízkosti križovatky, ktorá leží medzi ulicami Podzámska, Zámok, Nerudova, Šomodská a Balatónska. Značka zákaz vjazdu, ktorá je umiestnená pri vstupe do Zámockej záhrady je „vyzdobená“ smajlíkom. Ako nás upozornil čitateľ, problém však môže nastať pri ďalšej značke, ktorá sa nevyhla vandalskému vyčíňaniu. Tá je umiestnená v dolnej časti Balatónskej ulice, práve pred spomínanou križovatkou piatich ulíc.

„Pre Hlohovčanov, ktorí to poznajú, to nemusí byť až taký problém. Ľudia čo to tam ale nepoznajú a idú z Empírového divadla smerom dolu, môžu vybehnúť z vedľajšej priamo na hlavnú. Nie je to teraz z tej značky dobre poznať,“ napísal nám čitateľ.

Ako dopadli dopravné značky v Hlohovci si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

FOTKY z Hlohovca: Takto dopadli dopravné značky v meste!
5
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM