Erik Bojničan Rôzne

Študenti a študentky rozhodli: TOTO sú najobľúbenejší učitelia Obchodnej akadémie v Hlohovci

Obvykle rozdávajú hodnotenia učitelia. Tentokrát sa karta obrátila. Zisťovali sme ako hodnotia študenti Obchodnej akadémie v Hlohovci svojich učiteľov. Ktorí pedagógovia medzi nimi získal najväčšie sympatie?

Ilustračný obrázok k článku Študenti a študentky rozhodli: TOTO sú najobľúbenejší učitelia Obchodnej akadémie v Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ktorý je váš obľúbený učiteľ a prečo? Tak znela otázka, ktorú sme položili študentom 2.A Obchodnej akadémie v Hlohovci. Podľa ich odpovedí sa zdá, že dôležitým kritériom pri výbere top učiteľa je jeho prístup. Samozrejme, každý má rád vyučujúceho, ktorý sa vie so žiakmi smiať. Študenti však upierajú svoje priority trošku iným smerom. Posúďte sami.

Prístup k študentom a vyučovaniu

Jedna zo študentiek prezradila, že jej obľúbenou učiteľkou je Tatiana Škodová. Ako o nej povedala: „Je milá a vždy sa nás snaží všetko dobre naučiť. Je ochotná nám to vysvetliť aj viackrát, pokiaľ tomu nechápeme.“ Jej spolužiak si vybral angličtinárku Veronika Kobidovú a výber pre neho nebol zložitý, keďže jednoducho má rád angličtinu.

Často skloňovaná bola aj Iveta Morravcová. „Je veľmi milá, veľmi dobre vie naučiť a vysvetliť. Aj keď je občas prísna, je ku každému spravodlivá a rada pomôže, s hocičím,“ povedala jedna zo študentiek.

Ďalšie z mien, ktoré sa medzi študentami objavilo patrí matematikárke Kataríne Sekerovej. Ako jeden zo študentov vysvetlil: „Vie super naučiť matematiku a vďaka nej je to aj zábava.“ Medzi obľúbenými pedagógmi študentov môžeme nájsť aj riaditeľku Obchodnej akadémie Katarínu Turzovú. „Je zábavná, vie naučiť a mám ju rada,“ prezradila jedna zo študentiek.

Medzi obľúbených pedagógov patrí aj Stanislav Kamenčík. Podľa študentov vie žiakov motivovať, nie je s ním nuda, dobre vysvetľuje a čo by by ste asi nečakali, majú dokonca radi aj jeho písomky!

Meno, ktoré sa v hodnotení študentov objavilo najčastejšie patrí Miroslave Valkovej. Podľa študentov je priateľská, dokáže pomôcť, vždy ich rada vypočuje a ako jedna zo študentiek povedala: „Vie nás nakopnúť a usmerniť správnym smerom.“

Môže vás zaujímať:

Začiatok školského roka s úsmevom na tvári: Dobré rady maturantov novým prvákom :)

FOTO z prvého dňa na Obchodnej v Hlohovci: Na čo sa najviac tešia prváci a čoho sa obávajú?

Obľúbený hlohovský učiteľ Stanislav Kamenčík (32): Učiteľ nesmie byť suchár, musí ukázať aj svoju ľudskú stránku

Študenti z obchodnej dostali parádnu príležitosť: Na vlastnej koži zažili džob v Londýne, aj život v bežnej rodine! FOTO

Hlohovským študentom sa splnil sen: Stredoškoláci vyhrali súťaž a cestovali do Štrasburgu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM