Erik Bojničan Rôzne

FOTO z prvého dňa na Obchodnej v Hlohovci: Na čo sa najviac tešia prváci a čoho sa obávajú?

Prázdninám už odzvonilo a študenti sa vracajú do svojich škôl. Sú medzi nimi aj stovky prvákov, ktorí svojich nových spolužiakov uvidia po prvýkrát. Zavítali sme medzi nich a to konkrétne na na Obchodnú akadémiu v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z prvého dňa na Obchodnej v Hlohovci: Na čo sa najviac tešia prváci a čoho sa obávajú?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Nový školský rok začal a my sme sa vybrali na Obchodnú akadémiu v Hlohovci, aby sme vyspovedali čerstvých prvákov. Na študentoch bolo vidieť úsmevy, ale aj nervozitu.

Po príhovore riaditeľky Obchodnej akadémie sa a žiaci pobrali do tried. V laviciach, ktoré im budú najbližšie štyri roky veľmi blízke, si od nových triednych učiteliek vypočuli pokyny. Na tvárach žiakov bolo badať obavy, aj očakávania z toho, čo ich na novej škole čaká.

Prvákov sme sa tesne po príchode do tried opýtali na ich dojmy z novej školy „Bojím sa, že škola bude ťažká. Najviac sa bojím účtovníctva a matematiky,“ povedala Klára, ktorá sa však teší na nových spolužiakov a ako s úsmevom na tvári so spolusediacou Natáliu prezradili, tešia sa predovšetkým na prázdniny.

„Mám trocha obavy, že niekomu nesadnem a že budú konflikty, ale veľmi sa teším na nových spolužiakov a nových ľudí celkovo,“ prezradila nám Monika.

Prváci sa zhodli, že pravidlá školského poriadku ich trocha vystrašili, ale na prvý školský rok na novej škole sa veľmi tešia.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť, ako vyzeral začiatok školského roka prvákov z Obchodnej akadémie v Hlohovci.

Čítajte tiež:

Obľúbený hlohovský učiteľ Stanislav Kamenčík (32): Učiteľ nesmie byť suchár, musí ukázať aj svoju ľudskú stránku

Študenti z obchodnej dostali parádnu príležitosť: Na vlastnej koži zažili džob v Londýne, aj život v bežnej rodine! FOTO

Hlohovským študentom sa splnil sen: Stredoškoláci vyhrali súťaž a cestovali do Štrasburgu!

Študentky Obchodnej akadémie sa na prvý deň v školskom roku parádne nahodili
31
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM