Erik Bojničan Rôzne

Jesenné trhy v Hlohovci a okolí štartujú už onedlho: PREHĽAD, kedy a kde sa bude jarmočiť

Sladkastý burčiak, voňavé klobásky, lahodné trdelníky, desiatky stánkov s rozličným tovarom, adrenalínové kolotoče... Keď sa láme leto s jeseňou, v našom regióne vrcholí obľúbená sezóna mestských jarmokov a trhov. Kedy a kde nás tento rok čakajú?

Ilustračný obrázok k článku Jesenné trhy v Hlohovci a okolí štartujú už onedlho: PREHĽAD, kedy a kde sa bude jarmočiť
Foto: Martin Károly

Sezóna trhov, jarmokov a hodových slávností štartuje už v lete, mnohým známym jarmokom nášho regiónu ale obvykle patria až chladnejšie dátumy. Michalský jarmok v Hlohovci štartuje svoj 22. ročník v dňoch 25. – 27. 9. 2015. Ak sa vám nebude chcieť dovtedy čakať, aby ste si vychutnali atmosféru trhov spojenú s dobrými jedlami a nápojmi, pozrite si náš malý ťahák o tom, kde a kedy sa v najbližšom čase podobné akcie chystajú.

Klokočínsky jarmok v Nitre

Na prvý zo série jesenných jarmokov v okolí Hlohovca sa môžeme tešiť na Klokočínsky jarmok v neďalekej Nitre. Od piatka 28. augusta až do nedele 30. augusta si okrem tradičných kolotočov a stánkarov môžete vychutnať aj bohatý sprievodný program.

Fraštacký trh

Prvý septembrový víkend bude v Hlohovci patriť novinke v podobe Fraštackého trhu, ktorý bude spojením farmárskeho trhu s prezentáciou a predajom tovaru od rôznych predajcov z nášho mesta ale aj širokého okolia. Deň plný rozličných chutí, vôní a mnohého iného sa bude konať v sobotu 5. septembra. Na čo sa môžete tešiť sa dočítate TU.

Trnavský jarmok

Druhý septembrový víkend už tradične v Trnave patrí jarmoku. Tento rok pripadá na 10. – 13. septembra. Jarmok v našom krajskom meste tohto roku bude sprevádzať bohatý kultúrny program hneď na troch miestach: na Trojičnom námestí, v Sade Antona Bernoláka a v Mestskom amfiteátri. Kompletný program si môžete pozrieť TU.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM