Erik Bojničan Rôzne

Zažite zaujímavý zážitok: Nočná jazda parkom v žiari svetiel a k tomu ohňová šou!

S jeseňou prichádza skoršie stmievanie, to však nemusí byť vždy na škodu. Tento čas sa dá spríjemniť aj zaujímavou akciou. Čo sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Zažite zaujímavý zážitok: Nočná jazda parkom v žiari svetiel a k tomu ohňová šou!
Zdroj: TASR

Ako si spríjemniť jesenný večer zaujímavou akciou? Môžete napríklad zobrať prevetrať svoje bicykle či korčule na jazdu osvetleným a vyzdobeným parkom. Nevšedné športové podujatie sa už čoskoro bude konať v neďalekom Leopoldove.

Práve tam sa v piatok 23. septembra od 18:00 uskutoční podujatie s názvom Leopoldovská Night Ride. Ako vysvetlili organizátori z mestského úradu v Leopoldove, podujatie v sebe spája zábavu ako aj zdravý životný štýl. Jazdí sa pokojne a bezpečne, nie je to súťaž.

Ide o nočnú jazdu na akomkoľvek nemotorovom dopravnom prostriedku (korčule, kolobežka, bicykel, skateboard…) osvetleným a vyzdobeným parkom, ktorú spríjemní hudba a sprievodný program, ktorého súčasťou bude aj ohňová šou. K dispozícii bude i malé občerstvenie.

„Deti jazdia v sprievode rodičov, každý jazdí na vlastné nebezpečenstvo a je povinný dodržiavať pokyny a pravidlá organizátorov. V čase akcie bude prejazd parkom pre autá uzavretý. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia presunie na iný termín,“ uvádza mesto Leopoldov.

Program

  • 18:00 – 19:00 Predvečerníčková jazda pre najmenších
  • 19:00 Ohňová šou a večerné cvičenie
  • 19:00 – 21:00 Jazda pre staršie deti a dospelých

Súčasťou programu bude aj večerné cvičenie a cvičenie na trampolínach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM