Erik Bojničan Rôzne

Zaslúžia si veľký palec hore: 3 sestričky nášho regiónu, ktoré získali prestížne ocenenie!

Podobne dôležitým povolaním, akým je práca lekára, je aj práca zdravotnej sestry. A trom sestrám pôsobiacim v našom regióne sa dostalo prestížnej pocty. Zoznámte sa s nimi aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Zaslúžia si veľký palec hore: 3 sestričky nášho regiónu, ktoré získali prestížne ocenenie!
Zdroj: SK SaPA

Ocenenie Biele srdce sa opäť dostalo do rúk sestier, ktoré pôsobia v zdravotníckych zariadeniach v rôznych kútoch krajiny. A podobne to bolo aj v našom regióne. Regionálna komora Trnava ocenila tri sestry v kategórii „sestra/pôrodná asistentka v praxi“.

Ako uviedol prezident Regionálnej komory sestier a pôrodných asistentiek Trnava František Naňo, ocenenia sa dočkala Božena Brliťová z polikliniky v Trnave, ktorá podľa jeho slov disponuje dlhoročnou praxou a odborným prínosom v oblasti otorinolaryngo­lógie.

Ďalšou ocenenou sa stala Magdaléna Nižníková pôsobiaca v zdravotníckom zariadení Trnavská arcidiecézna charita, ktorá, ako ďalej uviedol prezident komory, obohatila ošetrovateľskú starostlivosť v našom regióne svojím prínosom v oblasti detskej intenzívnej starostlivosti, ako aj poskytovaním ošetrovateľskej starostlivosti v komunite.

Treťou ocenenou sestrou v našom regióne sa tento rok stala Dagmar Richnáková z Fakultnej nemocnice Trnava, ktorá podľa Františka Naňa svojím aktívnym prístupom k práci ako aj k odborným, avšak mimopracovným činnostiam, si ocenenie zaslúžila ako najmladšia z trojice ocenených.

Môže vás zaujímať:

Kde ju nájdeme po novom? Detská pohotovosť v Trnave sa sťahuje z nemocnice

Plánovaná veľká cyklotrasa v našom regióne: V návrhu koridorov figuruje aj lávka ponad Váh do Šulekova

Mesto chystá výstavbu nových detských ihrísk: LOKALITY, kde sa obyvatelia môžu tešiť

FOTO: Sestry sa za ich prácu dočkali významnej pocty
2
Galéria
Zdroj: SK SaPA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM