Rastislav Búgel Rôzne

Zariaďujete byt alebo dom? Na nitrianskom výstavisku si prídete na svoje!

Všetci vyznavači bytových doplnkov a najnovších trendov si prídu na svoje. V Nitre sa onedlho začne 24. medzinárodný veľtrh nábytku.

Ilustračný obrázok k článku Zariaďujete byt alebo dom? Na nitrianskom výstavisku si prídete na svoje!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Utorok 11. marca sa v Nitre otvorili brány 24. ročníka výstavy Nábytok a Bývanie 2014. Jej podtitulom je „24. medzinárodný veľtrh nábytku, bytobých doplnkov, designu a architektúry. Na svoje si prídu profesionáli, ale aj ľudia, ktorí si zariaďujú svoje bývanie.

Na viac jako 20-tisíc štvorcových metroch je pre návštevníkov pripravených zrhuba 400 zaujímavých expozícií. Jedná sa tak o jedno z najväčších podobných podujatí v strednej a východnej Európe. „Garanciou ponuky najnovších trendov sú viaceré nové zahraničné i domáce progresívne exponáty, ktoré sa tu očakávajú. Napríklad z nedávneho prestížneho nábytkárskeho veľtrhu v nemeckom Kolíne nad Rýnom,“ informuje výstavisko Agrokomplex.

Pre každého niečo

Každý si tu nájde to svoje. Od zariadenia obývacích izieb, predsiení, či kuchýň, cez individuálne ergonomické riešenia nábytku, až po rozmanitý výber krbov, záhradného nábytku, sáun, či bazénov. „Ponuka zahrnie napríklad i samotné, užívateľmi zvlášť žiadané, materiály na zariadenie interiérov a exteriérov,“ informuje Agrokomplex.

Sprievodné podujatia

V duchu najnovšieho trendu nitrianskeho Agrokomplexu – Výstaviska sa aj tohtoročný marcový medzinárodný veľtrh Nábytok a bývanie snaží byť tiež na zážitky návštevníkov orientovaným podujatím. Tešiť sa môžeme na viaceré sprievodné akcie ako Fórum dizajnu: Vonku ako doma – Dizajn pre exteriér a interiér. Rovnako ako súťaž: O ceny veľtrhu. „Nevšedný zážitok určite sprostredkujú i vystavené, naozaj reálne kúriace krby. Nuž a vstupenky návštevníkov budú samozrejme aj vyžrebované. Viacerí tak získajú hodnotné ceny. A hlavná výhra je nábytok do celého bytu,“ informujú organizátori veľtrhu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM