Klaudia Goncalves Správy

Základná škola s novou riaditeľkou: ZŠ M. R. Štefánika povedie Danica Bartoňová

Základná škola na ulici M. R. Štefánika má od 1. júna novú riaditeľkou. Je ňou bývalá riaditeľka Gymnázia Ivana Kupca, Danica Bartoňová.

Ilustračný obrázok k článku Základná škola s novou riaditeľkou: ZŠ M. R. Štefánika povedie Danica Bartoňová
Zdroj: Mesto Hlohovec

Základnú školu na ulici M. R. Štefánika povedie od 1. júna 2019 nová riaditeľka. Bude ňou Danica Bartoňová, ktorá predtým pôsobila na Gymnáziu v Hlohovci.

Menovací dekrét si z rúk primátora Miroslava Kollára prevzala novozvolená riaditeľka Základnej školy na ulici M. R. Štefánika Danica Bartoňová 27. mája.

Bartoňová doteraz pôsobila v stredoškolskom prostredí. 25 rokov bola súčasťou pedagogického zboru na Gymnáziu Ivana Kupca v Hlohovci, kde začínala ako učiteľka, štyri roky viedla školu z pozície riaditeľky a posledný rok bola zástupkyňou.

„Mojím cieľom je, aby škola bola modernou a konkurencieschop­nou. Vzdelávanie chcem prepájať s praxou,“ uviedla budúca riaditeľka Danica Bartoňová.

Bartoňová sa plánuje orientovať aj na družobné styky so zahraničím, aby žiaci mohli využívať nadobudnuté jazykové znalosti z dvoch cudzích jazykov. Venovať sa chce aj elektronizácii, ktorá zjednoduší komunikáciu školy s rodičmi.

„Danica Bartoňová sa ujme funkcie od 1. júna 2019. Novej pani riaditeľke prajeme vo funkcii veľa úspechov,“ uviedla radnica na sociálnej sieti.

Zdroj: Mesto Hlohovec
Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM