Klaudia Goncalves Kultúra Rôzne Správy

Výnimočná kultúrna udalosť: Noc divadiel prichádza do Empírového divadla

Občianske združenie divadelná skupina teatro ORLUS v spolupráci s Mestským kultúrnym centrom Hlohovec pozývajú všetkých priaznivcov divadla na výnimočné podujatie Noc divadiel.

Ilustračný obrázok k článku Výnimočná kultúrna udalosť: Noc divadiel prichádza do Empírového divadla
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Počas tretej novembrovej soboty sa viac ako päť desiatok slovenských divadiel, v 28 slovenských mestách Slovenska, spojí v jednu spoločnú noc a ponúknu divákom netradičné divadelné zážitky.

K podujatiu Noc divadiel sa pridá aj Empírové divadlo v Hlohovci. Sklonovať sa bude téma Noc hviezdnej histórie alebo Noc historických celebrít v réžii teatra ORLUS. Toto malé herecké zoskupenie sa do podujata Noc divadiel zapojí po druhýkrát a pre hlohoveckých divákov si pripravili skutočné „teátro“.

Podujatie Noc divadiel sa uskutoční v sobotu, 17. novembra 2018 v čase od 18:00 do 24:00 hod. v Empírovom divadle v Hlohovci.

„Od 18.00 hod. – 24.00 hod., vďaka trom predstaveniam, pravdivé zrkadlo starej Európe nastaví Inventúra démonov, osudy historických postáv zamiešajú perly kráľovninho Tajomného náhrdelníka a nesmrteľná hudobná múza sa stane zábleskom pre Mesačné svetlo lásky,“ informovalo MKC Hlohovec na facebookovej stránke udalosti.

Nočné putovanie za hranice tradično-netradičných zážitkov pre celú rodinu, v bývalom divadelnom stánku rodiny Erdödy, začína o 18.00 hod a bude trvať do neskorých nočných hodín.

Foto: ilustračné

Zdroj: MKC Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM