Zuzana Jakubičková Futbal

Vychádzajúce futbalové hviezdy si zatrénovali na Slovane

Druhý júlový týždeň sa na štadióne FC Slovan Hlohovec streli vychádzajúce futbalové hviezdy. Konal sa tu Letný futbalový kemp. Rodičia mohli svojim deťom spríjemniť prázdniny a malí futbalisti sa nevedeli nasýtiť celodňových tréningov.

Ilustračný obrázok k článku Vychádzajúce futbalové hviezdy si zatrénovali na Slovane

Kempu sa mohli zúčastniť aj deti, ktoré doposiaľ neboli zaregistrované a majú záujem hrať v budúcnosti. Záujem bol vysoký. Detského kempu sa zúčastnilo 40 detí rôznych vekových kategórii.

Tréning začínal vždy o 8:00 a končil o 16:00 hod. Počas obednej prestávky sa stravovali v reštaurácii Terasa. Program mali veľmi bohatý. Okrem tréningov chodili na výlety do okolia, na bowling, ale aj na kúpalisko. Naučili sa niečo aj z teoretickej prípravy, vypočuli si poučné prednášky a prezreli pár DVD.

Na konci týždňa prišla chvíľa odmeniť tých najlepších. Tréneri si pre futbalistov pripravili niekoľko súťaží. Medzi nimi boli penalty, slalom cez prekážky na čas a žonglovanie s loptou. Pre najšikovnejších čakali diplomy. Nikto však nemusel smútiť, lebo každý účastník si domov odniesol krásne fialové tričko, certifikát o absolvovaní kempu, medailu a jednu sladkú pochúťku.

Celý letný kemp bol úžasný, deti nechceli ísť domov a tréneri si pochvaľovali, že našli nové talenty do svojich klubov.

Futbalový kemp na Slovane
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM