Erik Bojničan Správy

Vodičov v Hlohovci čakajú dopravné obmedzenia: Zoznam ulíc, ktoré budú uzavreté

Nezostaňte zaskočení a pripravte sa dopredu. V Hlohovci sa totižto musíme pripraviť na dopravné obmedzenia. Ktorých ulíc sa týkajú?

Ilustračný obrázok k článku Vodičov v Hlohovci čakajú dopravné obmedzenia: Zoznam ulíc, ktoré budú uzavreté
21
Galéria
Zdroj: TASR

Hlohovčania musia rátať s dočasným uzatvorením niektorých ulíc, ktorým bude lepšie sa vyhnúť. Mesto Hlohovec informuje o tom, že z dôvodu konania Michalského jarmoku bude od 03:00 hod. dňa 27. 9. 2017 do 12:00 hod. dňa 2. 10. 2017 úplne uzavretá ulica Železničná v Hlohovci.

Následne podľa radnice v čase od 05:00 hod. dňa 28. 9. 2017 do 12:00 hod. dňa 2. 10. 2017 bude uzavretá miestna komunikácia Starý rínok – parkovisko a v čase od 18:00 hod. dňa 28. 9. 2017 do 12:00 hod. dňa 2. 10. 2017 bude úplne uzavretá miestna komunikácia M. R. Štefánika, Tolstého, Pribinova, Fándlyho, Štúrova, Puškinova, Jesenského od križovatky s ul. Radlinského a Starý rínok – celá miestna komunikácia.

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová, pre dopravné obmedzenia možno v meste Hlohovec očakávať zvýšenú hustotu premávky a tvorenie kolón.

„Z uvedeného dôvodu Mesto Hlohovec, ako aj polícia, vyzývajú vodičov, aby venovali zvýšenú pozornosť prenosnému dopravnému značeniu, ostatným účastníkom cestnej premávky a prechádzajúcim chodcom,“ doplnila hovorkyňa.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z ostatného ročníka Michalského jarmoku.

Pozrite si to v obrazoch: Hlohovec už zaplavili jarmočné stánky a lákadlá
21
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM