Zuzana Jakubičková Bowling

Víťaz MBL pre ročník 2011/2012 je už známy

Po nečakanom zaváhaní CIBAK TEAM-u s BOWLINGRIDERS v predposlednom kole nadstavbovej časti MBL je známy jej celkový víťaz.

Nad hlavu zdvihne najcennejšiu tímovú bowlingovú trofej v Hlohovci KRÁTKY PROCES v zložení – Miroslav Halás, Vladimír Kozačenko, Katarína Šefrániková a Zdeno Šefránik. Zdá sa, že zaslúžene. KRÁTKY PROCES ako víťaz základnej časti valcoval súperov aj v skupine o titul kde po odohraní ôsmych kôl nenašiel premožiteľa a pred posledným kolom má náskok 4 bodov pred trojicou vyrovnaných prenasledovateľov, ktorí sa pobijú o druhé resp. tretie miesto.

Medailové umiestnenie neobsadí CIBAK TEAM len za predpokladu, že prehrá v poslednom kole s Krátkym Procesom a duel BMW INVEST – ŠTAMGASTI sa skončí remízou, čo je však dosť nepravdepodobné.

Do tretieho miesta sa tak neumiestni buď BMW INVEST, minuloročný víťaz MBL alebo ŠTAMGASTI, ktorí minulý ročník klesli práve v poslednom kole na nevďačnú štvrtú priečku a veľmi tak túžia po zdarnejšom reparáte.

V B skupine, kde len prví štyria majú zaistenú účasť v Ligovom pohári, ktorý sa odohrá hneď po skončení MBL, to tiež vyzerá na strhujúci triler. Prehrať si nemôže dovoliť OTC, LAKY TEAM a ani REAL. Istotu má len BACIGALA TEAM a B-TEAM, pretože oba tímy prehrali zhodne len po jednom zápase.

Definitívnu bodku za úspešným 2. ročníkom MBL tak dá až posledné kolo, ktoré sa odohrá už tradične v pondelok.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM