Erik Bojničan Kultúra

Víkendový oddych v Hlohovci a okolí: Akcie, ktoré by bola škoda premeškať

Víkend je tu a preto si je dobré dopriať oddych. Ak nechcete ostať iba doma, môžete si to zamieriť aj na zaujímavé podujatia v Hlohovci a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový oddych v Hlohovci a okolí: Akcie, ktoré by bola škoda premeškať
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Krumpľové hody

Sobota 23. september, Mesto Leopoldov

U susedov v Leopoldove si prídu na svoje všetci milovníci dobrej zábavy a zemiakových dobrôt. Uskutoční sa tam totižto 3. ročník zábavno – súťažného podujatia, kde môžete ochutnať zemiakové dobroty, vyskúšať tvorivé dielne či sa započúvať do tónov hudby.

Otvorenie Náučného chodníka

Sobota 23. september, Horné Otrokovce – Hlohovec

Slávnostné otvorenie chodníka Ponikle sa uskutoční v obci Horné Otrokovce. Po slávnostnom otvorení náučného chodníka bude nasledovať putovanie po jeho trase. Trasa náučného chodníka a putovania povedie cez Horné Otrokovce – Horné Trhovište – Tepličky – Soroš – Hlohovec na Viechu Jašter Dĺžka trasy je 10 km a jej zdolanie trvá približne 3 hodiny.

Kino: Bociany

Sobota 23. september o 17:00, Kino Úsmev

Bociany nosievali deti, no teraz nosia balíčky pre internetového giganta. Najlepší doručovateľ – bocian Junior má byť povýšený. No náhodne aktivuje stroj na výrobu detí. Jeho kamarát Tulip v zúfalej snahe musí doručiť zásielku – dieťa skôr ako sa to dozvie šéf.

Discgolfový turnaj

Nedeľa 24. september, Zámocká záhrada

Zámocká záhrada v Hlohovci sa zmení na dejisko turnaja v pomerne netradičnom športe s názvom discgolf. Turnaj je súčasťou Majstrovstiev Slovenska do 40 rokov. Zároveň sa v ten istý deň od 15:30 budú v Zámockej záhrade konať Majstrovstvá Slovenska pre kategórie do 6 a do 8 rokov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM