Zuzana Jakubičková Kultúra

Víkendová pozvánka do kina. Pozrite si ukážky filmov...

Tento víkend si môžete vychutnať príbeh rodiny z českého mesta, ktorí sa snažia premeniť svoj život k lepšiemu a animovanú komédiu v ktorej nie je ani kúsok živej prírody.

Štyri slnká (ČR) [color=#0000ff]­Piatok 25., sobota 26., nedeľa 27. mája, 18:00 a 20:oo h[/color] 105 min./ Vstupné : 2,50 € / Uvádza Continental / MP od 12 r.

Predstavujeme Vám príbeh rodiny z menšieho českého mesta a ich priateľov, ktorí sa snažia zmieriť s túžbou a realitou nesplnených snov a zároveň ešte majú túžbu premeniť svoj život k lepšiemu. Režisér divákom vo svojom filme ponúka súčasnú ľahko humornú drámu o veciach prirodzených a nadprirodzených.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/D_7uD­MtjqYM [/youtube]

Lorax (USA/ČD) [color=#0000ff]­Sobota 26., nedeľa 27. mája, 16:oo h[/color] 90 min. / Vstupné : 2,50 € / Uvádza Tatra film/ MP od 12 r.

Animovaná komédia, ktorá nám povie * Čo je to za svet * v ktorom už nie je ani kúsok živej prírody. Aj Vy sa pýtate? Dozviete sa, kto spravil smutnú mesačnú krajiny plnú pňov miesto živých stromov. Aj to kto vyhnal mýtického ochrancu Loraxa. Lorax je živelná smršť bláznivých akčných gagov, ktoré budú naše deti milovať.
[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/zDyB­kYRsAws [/youtube]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM