BTW Správy

Víkend v Hlohovci bude patriť skateboardingu!

Dvojdňová akcia sa uskutoční pri príležitosti Medzinárodného dňa skateboardingu. A nebude to len o doskách s kolieskami!

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Hlohovci bude patriť skateboardingu!
Zdroj: Rastislav Búgel

Pri príležitosti Medzinárodného dňa skateboardingu, ktorý je v nedeľu 21. júna, pozývajú hlohovskí skejťáci všetkých aktívnych i začínajúcich priaznivcov tohto športu, ale aj všetkých sympatizantov skejtovania na víkendovú akciu GO SKATEBOARDING DAY.

„Začneme spoločnou brigádou o 14:00, kedy si celý skatepark najskôr vyčistíme, aby bol na nedeľu areál pripravený. Zapojiť sa do brigády môže úplne každý, tak ak pôjdeš okolo so psíkom, frajerkou, mamčou či babkou, stav sa. Akákoľvek pomoc je vítaná! A okrem iného, robíme to pre seba a pre teba, aby sme to mali spolu v skateparku čistejšie a príjemnejšie,“ uviedli usporiadatelia na sociálnej sieti. Medzi 15:00 a 18:00 bude prebiehať maľovanie banneru a boxov.

Nedeľa sľubuje bohatý program, kedy prebehne súťaž v skateboardingu, ktorej sa môže zúčastniť každý záujemca s doskou.

Okrem súťaže pripravujú organizátori školu skejtovania, grilovanie a guláš. „Počas celej akcie sa bude konať aj škola skejtovania – máš skateboard, no nevieš ako ňom robiť triky alebo sa chceš v skejtovaní zlepšiť? Tak príď v nedeľu a my ťa to naučíme. K tomu od nás dostaneš aj zopár tipov,“ pozývajú na akciu miestni skejťáci.

Záver akcie, o 20:30, roztancuje účastníkov Hypnosis so svojim DnB setom!

Akciu podporilo Mestské kultúrne centrum Hlohovec, k udalosti sa môžete pridať aj na sociálnej sieti.

Titulná fotografia je ilustračná.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM