Rôzne

Vianočné trhy v Hlohovci odštartovali: Atmosféra zachytená na FOTKÁCH

Tá prává sviatočná atmosféra v Hlohovci už začala. Námestie svätého Michala zaplnili ľudia, ktorí prišli na prvý deň vianočných trhov.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Hlohovci odštartovali: Atmosféra zachytená na FOTKÁCH
25
Galéria

Sviatku pokoja a radosti tu máme už doslova o pár dní. Po mnohých mestách na Slovensku už začiatkom decembra začali vianočné trhy a v stredu 13. decembra sa k nim pripojil aj Hlohovec.

Už od utvorenia trhov sa do centra nášho mesta pomaly začali schádzať prvý ľudia. Po zotmení už bolo trhovisko a hlavne stánkari v plnom nasadení. Úvodný deň trhov, ktoré potrvajú do 23. decembra si prišlo pozrieť mnoho Hlohovčanov i návštevníkov z okolia.

Počas trhov v Hlohovci sa chystá aj sprievodný program. Každý deň, ako uvádza organizátor, budú môcť návštevníci zhliadnuť hudobno – zábavný program či už so školami, škôlkami, dôchodcami, združeniami, umelcami či kapelami na vianočnú tematiku. V čase keď práve nebude naživo nikto vystupovať bude vianočná reprodukovaná hudba na dotvorenie tej pravej vianočná nálady.

V stánkoch sa dá nájsť pestrý sortiment všakovakých výrobkov. Nechýbajú oku lahodiacie jedlá, sladká medovina a rozvoniavajúci pun­č.

Otváracie hodiny počas Vianočných trhov 2017 budú v pondelok až štvrtok od 12:00 do 21:00. V piatok od 12:00 do 22:00, v sobotu od 08:00 do 22:00 a v nedeľu od 10:00 do 21:00. Atmosféru prvého dňa vianočných trhov si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

OBRAZOM: V Hlohovci odštartovali vianočné trhy
25
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM