Krimi

Veľký zásah kukláčov: Rozložiť mali gang autičkárov

Začiatok pracovného týždňa začal zhurta. Polícia má za sebou rozsiahlu akciu.

Ilustračný obrázok k článku Veľký zásah kukláčov: Rozložiť mali gang autičkárov
Zdroj: TASR

Policajti v pondelok zasahovali v Leopoldove, razia súvisela s majetkovou trestnou činnosťou. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti. Viac informácií zatiaľ neposkytla, mali by byť k dispozícii v utorok.

Polícia mala rozbiť autičkársky gang, informoval portál topky.sk. Odviedla viacero osôb. Má ísť údajne o biznis s kradnutými autami a súčiastkami. Kriminalisti mali zaistiť viacero kradnutých áut.

„Môžeme potvrdiť, že dnes zasahovali policajti v Leopoldove v súvislosti s majetkovou trestnou činnosťou. Viac informácií pripravujeme a budú k dispozícii pravdepodobne zajtra,“ píše polícia na facebooku.

Podľa portálu tvnoviny.sk mali razie prebiehať hneď v niekoľkých obciach a mestách, medzi ktorými nechýbal ani Hlohovec. Celú akciu sledovala aj skupina HAKA – Hľadá sa auto krádeže automobilov, ktorá je známa aj rovnomennou mobilnou aplikáciou. Práve táto skupina na sociálnej sieti Facebook píše: „Dnešná akcia polície bola podľa neoficiálnych informácií na 17 objektov. Akcie sa zúčastnilo cez 100 policajtov. Bolo zaistených viacero vozidiel.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM