BTW Správy

V Trnavskom kraji pribudlo 20 zistených prípadov ochorenia COVID-19

Na Slovensku bol pozitívne testovaných 100 ľudí z 23 okresov.

Ilustračný obrázok k článku V Trnavskom kraji pribudlo 20 zistených prípadov ochorenia COVID-19
Zdroj: Dnes24.sk

Na Slovensku pribudlo počas utorka 18. augusta 100 pozitívne testovaných na ochorenie Covid-19. Celkovo eviduje Slovensko už 3 022 pozitívne testovaných ľudí. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na svojom webe.

Trnavský kraj zaznamenal oproti predchádzajúcemu dňu až desaťnásobný nárast. Pribudlo dvadsať pozitívnych zo spolu štyroch okresov. V okrese Dunajská Streda jedenásti, v okrese Galanta piati, v Trnave traja a v okrese Skalica jeden.

Okres Hlohovec zaznamenal posledného pozitívneho v piatok 7. augusta, ktorý sa stal v poradí ôsmym nakazeným z nášho okresu.

V galantskom okrese od 6. marca potvrdili doposiaľ 72 prípadov, v trnavskom 48 a skalickom okrese 14.

Vyliečilo sa ďalších 17 pacientov, spolu je tak na Slovensku z ochorenia COVID-19 vyliečených 1 997 ľudí. Našťastie, nepribudlo žiadne úmrtie v súvislosti s ochorením COVID-19. Žiaľ, dvaja pacienti počas včerajška zomreli. Celkový počet úmrtí tak stúpol na 33. Hospitali­zovaných je 42 pacientov, u ktorých je ochorenie potvrdené. Na JIS sú štyria pacienti, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebujú rovnako štyria ľudia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM