Jozef Legéň Krimi

V tetovacom štúdiu došlo k policajnej razii: Zásahová skupina zadržala troch ľudí!

Nečakaný zákrok policajtov! Pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti muži zákona prehľadali tetovacie štúdio. Za pomoci zásahovej skupiny vošli policajti do štúdia a na mieste zadržali troch ľudí, dvoch mužov a jednu ženu.

Ilustračný obrázok k článku V tetovacom štúdiu došlo k policajnej razii: Zásahová skupina zadržala troch ľudí!
Zdroj: Webnoviny.sk

V tetovacom štúdiu v Trnave došlo k policajnej razii. „Pri prehliadke štúdia zaistili policajti viacero striekačiek s obsahom metamfetamínu, rôzne ampulky, lieky, sušenú rastlinu, lyžičky a iné náradie používané pri aplikácii a distribúcii drog. Zaistené drogy sa podrobili expertíze, ktorá preukázala, že v plastových striekačkách sa nachádza minimálne 31 dávok pervitínu. Viaceré zaistené stopy ešte nie sú expertízne vyhodnotené, no podozrenie je aj na marihuanu a heroín,“ uviedla Martina Kredatusová z KRPZ v Trnave.

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 41-ročného Branislava zo Šoporne. „Pre podozrenie z dílerstva drog a bohatej trestnej minulosti spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. Hrozí mu odňatie slobody na tri až desať rokov, pričom už bol eskortovaný do výkonu väzby,“ dodala Kredatusová.

Ďalším zadržaným pri prehliadke štúdia bol 34-ročný Štefan z Trnavy, ktorý si podľa mužov zákona prišiel drogy kúpiť tesne pred príchodom polície. Vyšetrovateľ ho obvinil z prečinu drogovej trestnej činnosti a stíhaný je na slobode. „Za prechovávanie drog pre vlastnú potrebu mu hrozí väzenie až na päť rokov. Zadržaná žena bola prepustená na slobodu, jej polícia nepreukázala žiadnu trestnú činnosť,“ uzavrela Kredatusová.

foto: ilustračné

Úlovok policajných kukláčov, ktorí spravili raziu v tetovacom štúdiu
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM