Erik Bojničan Samospráva

V Hlohovci sa chystá celomestská deratizácia: Na TOTO upozorňuje radnica

Boj proti hlodavcom v našom meste začne už čoskoro. V Hlohovci sa chystá celomestská deratizácia. Na čo upozornil magistrát?

Ilustračný obrázok k článku V Hlohovci sa chystá celomestská deratizácia: Na TOTO upozorňuje radnica
Zdroj: TASR

Mesto Hlohovec zabezpečuje pravidelnú celomestskú deratizáciu plôch zelene a objektov v správe mesta v jarnom termíne. Ako informuje radnica, aktuálne bude prebiehať od 3. apríla do 14. mája 2017. Mesto upozorňuje na to, že aj ostatné fyzické a právnické osoby majú povinnosť vykonať deratizáciu svojich nehnuteľností.

Mesto Hlohovec, podľa slov referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej, na základe výzvy Regionálneho úradu verejného zdravotníctva, vyzýva občanov, súkromne hospodáriacich roľníkov, firmy, organizácie a podniky, aby vykonali deratizáciu vo všetkých objektoch vo svojom vlastníctve, prípadne na priľahlých voľných plochách za dodržania všetkých hygienických a bezpečnostných predpisov.

„Výkonom deratizácie v jednotnom termíne prispejete k úspešnej likvidácii rôznych druhov hlodavcov na území mesta,“ dodáva Hrinková Siebenstichová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM