Aktualizované Lucia Lauková Krimi

V garáži rodinného domu v Trnave našli dve mŕtve telá: Má ísť o manželský pár

Podľa polície mohlo ísť o manželský pár, ktorý v dome býval. Do úvahy prichádzajú podľa polície viaceré verzie, ako mohlo prísť k úmrtiu ženy a muža.

Ilustračný obrázok k článku V garáži rodinného domu v Trnave našli dve mŕtve telá: Má ísť o manželský pár
2
Galéria

Polícia vykonáva obhliadku miesta činu v Trnave v časti Modranka, kde sa v garáži našli dve mŕtve telá. TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Mária Linkešová.

Vyšetrovateľ je na mieste činu a vykonáva prvotné úkony. „Môžeme potvrdiť, že prišlo k úmrtiu muža a ženy. Polícia vykonáva prvotné úkony a obhliadku miesta činu,“ uviedla Linkešová.

K právnej kvalifikácii sa polícia bude vedieť vyjadriť až po komplexnej obhliadke. „Vychádzame z toho, že by mohlo ísť o manželov, ktorí bývali v dome. Ale tým, že boli tvárou otočenou k zemi, čaká sa na overenie totožnosti, keďže sa čakalo na príjazd vyšetrovateľa a obhliadajúceho lekára,“ doplnila krajská hovorkyňa.

Ako uvádza TV JOJ políciu mala zalarmovať jedna z dcér manželského páru. Podľa zistení portálu noviny.sk našli na telách viaceré bodné zranenia.

Foto: ilustračné

V garáži rodinného domu v Trnave našli dve mŕtve telá: Má ísť o manželský pár
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM