Erik Bojničan Hádzaná

V derby zápase naši len tesne podľahli súperovi: Boj o najvyššie priečky však pokračuje

Derby zápas dopadol lepšie pre susedné Topoľčany. Nadstavba sa však ešte ani neprehupla do druhej polovice, boj o najvyššie priečky pokračuje.

Ilustračný obrázok k článku V derby zápase naši len tesne podľahli súperovi: Boj o najvyššie priečky však pokračuje
Zdroj: TASR

Zápas s nádychom derby medzi domácimi Topoľčanmi a Hlohhovcom sa skončil lepšie pre druhé mužstvo tabuľky. V dobrej forme sa predviedli najmä brankári oboch celkov.

Od úvodu síce Hlohovčania doťahovali manko z úvodu zápasu, no dali súperovi najavo, že to nebude mať len také ľahké. Prvé dejstvo skončilo v pomere 13:8 v prospech Topoľčian, hráči Sporty však po zmene strán prepli na vyššie obrátky a zápas sa ešte pokúsili zdramatizovať. Domáci nechceli víťazstvo pustiť z rúk a meranie síl skončilo len ich tesným víťazstvom 23:21, vďaka ktorému si poistili druhé miesto v tabuľke.

Nadstavba bude pokračovať už tento víkend a naši privítajú na domácej palubovke celok z Nových Zámkov, ktorému sa nedarí podľa predstáv a v tabuľke figuruje až na šiestej pozícii. Naši si tak pred druhou polovicou nadstavby môžu spraviť chuť. Zápas je na pláne v sobotu 12. marca o 18:00 v Športovej hale na Zábraní.

Foto: ilustračné

Zdroj: HC SPORTA Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM