Erik Bojničan Rôzne

Užite si voľno čo najviac: Výber víkendových podujatí v Hlohovci a okolí

Začína víkend a zrelaxovať je na mieste. Vybrali sme pre vás hneď niekoľko zaujímavých podujatí, ktoré v Hlohovci a okolí môžete zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľno čo najviac: Výber víkendových podujatí v Hlohovci a okolí
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovstvá Maduníc v pečení

Sobota 11. marca od 12:30, Obecný úrad Madinice

Aktuálny ročník Majstrovstiev pečení Madiníc je venovaný téme Pečené nepečené dobroty. Okrem chuťových pohárikov istotne pri pohľade na výtvory gazdiniek dostanú zabrať aj zrak a čuch. Súťažné zákusky budú môcť súťažiaci priniesť medzi 12:30 hod. až 13:30 hod. do zasadacej miestnosti miestneho obecného úradu. Od 14:00 hod. je naplánované hodnotenie porotcami. Hlavnou porotkyňou bude speváčka Gizela Oňová, ktorá zároveň spríjemní popoludnie známymi melódiami.

Detské predstavenie v kine

Sobota 11. marca o 17:00, Kino Úsmev

Detské predstavenie v hlohovskom kine dá zabrať fantázii ale i brániciam. O čom je film? Na našu krásnu modrú planétu dorazili mimozemskí votrelci. Ich planétu zničili nepriateľskí Gorgovia. Takto ale nezačína film o vojne svetov, ale čarovná a vtipná animovaná filmová komédia. Mimozemská invázia Buvov na Zemi je celkom vľúdna a láskavá – Buvovia svoj nový domov začnú prerábať k obrazu svojmu. Ľudí jednoducho presťahujú do Austrálie, kde im doprajú vďaka svojej vyspelej buvanskej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tipy, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu.

Kino: Dieťa Bridget Jonesovej

Sobota 11. marec o 19:00, Kino Úsmev

Utrpenie najväčšej smoliarky v dejinách sa neskončilo. Bridget Jonesova je stále bez chlapa. A tretí diel nám odhalí, že tým hlavným malérom bude neplánované tehotenstvo. Taká vec dokáže vykoľajiť aj životom ostrieľanú Bridget. Žiaľ, absolútne netuší, kto je otec. Ako sa to rýmuje s faktom, že je stále bez chlapa? Dozvedieť sa to môžete v sobotu večer v hlohovskom kine Úsmev.

Výstava

Sobota – Nedeľa – 13.00 – 18.00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci, Františkánske námestie

Aktuálna výstava vo Vlastivednom múzeu v Hlohovci vás zavedie do trópov a ukáže vám časť fauny, ktorá tu žije. Konkrétne sa budete môcť pozrieť na zaujímavú súkromnú zbierku exotických živočíchov Michala Zachara. Výstava Exotický hmyz trópov je spojená s 15. ročníkom festivalu environmentál­neho filmu.

Divadlo

Nedeľa 12. marca o 17:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Chtelnické divadlo OCH predstaví v našom meste hru Diabol v raji manželskom z pera Fera Urbánka. Základná myšlienka hry Diabol v raji manželskom znie: „Len nikdy never snom a klebetám, lebo tie často vedú k žiarlivosti a žiarlivosť je najväčšia neresť, najukrutnejší jed v stave manželskom.“ O veselé ale i trpké situácie, v ktorých by sa možno často aj dalo nájsť, nebude núdza.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM