Kultúra

Užite si december v Hlohovci: TOP 7 podujatí, ktoré sa chystajú v meste

Vianočná atmosféra bude vládnuť aj v Hlohovci. V posledný mesiac tohto roku sa je veru na čo tešiť. Toto je náš výber TOP 7 decembrových akcií.

Ilustračný obrázok k článku Užite si december v Hlohovci: TOP 7 podujatí, ktoré sa chystajú v meste
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Apartmán č. 648 alebo Šecko sa doondylo

Piatok 8. december o 19:00 hod., Empírové divadlo v Hlohovci

Ak máte radi divadlo, bola by škoda premeškať hru Apartmán 648 alebo Šecko sa doondylo v prevedení hlohovského ochotníckeho divadla FĽOČ. Bláznivá komédia z pera Raya Cooneyho je zárukou zábavy, absurdnosti a čierneho humoru v jednom. Chcete vedieť čo spôsobilo prievan v apartmáne 648? Dozviete sa to už čoskoro v hlohovskom Empírovom divadle.

Rozprávkové Vianoce v parku u Františkánov

Sobota 9. december od 11:00 hod., Františkánsky park v Hlohovci

Nalaďte sa na tú pravú vianočnú atmosféru. Umožní vám to podujatie, ktoré sa chystá druhú decembrovú sobotu vo Františkánskom parku v Hlohovci. Občianske združenie Zámok Hlohovec pozýva na podujatie, počas ktorého si na svoje prídu všetky vekové kategórie.

Vianočné trhy

13. – 23. decembra, Námestie svätého Michala v Hlohovci

Námestie svätého Michala v Hlohovci aj tento rok bude dejiskom Vianočných trhov. Stánky so všakovakými dobrotami a zaujímavý kultúrny program, ktorý si organizátori nachystali sú určite tým pravým lákadlom pre všetkých, ktorí chcú aspoň na chvíľu pustiť z hlavy prevdianočný stres.

Čas radostného očakávania

Piatok 15. december o 16:30 hod., Mestská knižnica

Mestská knižnica v Hlohovci si nachystala podujatie, ktoré pohladí na duši všetkých milovníkov literatúry. Predvianočné stretnutie pri čítaní literárnych prác regionálnych autorov pod názvom Čas radostného očakávania sa bude konať na Námestí svätého Michala 2.

Stand – UP Silné reči

Piatok 15. december o 19:30 hod., Kino Úsmev

Show Jána Gorduliča sa dnes teší mimoriadnemu diváckemu záujmu a tak sa partia komikov rozhodla precestovať so svojim programom vybrané slovenské mestá. Ak máte chuť sa zabaviť na veciach o ktorých sa nehovorí môžete tak spraviť v hlohovskom kine. Vystúpia Stano Staško, Martin Hatala, Jakub Gulík a Jakub Lužina.

Burzoblšák na Koperníčke

Sobota 16. decembra od 9:00 do 14:00 h, II. ZŠ Koperníkova 24

Počas chystaného Burzoblšáku si na svoje prídu milovníci atmosféry trhov so všemožným tovarom. Či už sa chcete niečoho čo už nepotrebujete zbaviť, či naopak za rozumné ceny nakúpiť, určite by bola škoda nechať si ho ujsť. Predávať sa budú oblečenie, topánky, knihy, hračky, drobná elektronika a podobne.

Hudobné vystúpenia skupín

Sobota 16. decembra o 19:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Koncert v predvianočnej naháňačke isto príde vhod nie len milovníkom dobrej hudby. Počas chystanej akcie vystúpia Stano „Standard“ Kamenčík, Filip Marek, Druhá edícia, Músai & Makino Takashi (projekcia), Breed Nirvana (unplugged) a Hlboká Plytčina.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM