Tlačové správy

Úvery na bývanie až do výšky 50-násobku priemernej mzdy bez založenia nehnuteľnosti

Boom úverov na bývanie v Prvej stavebnej sporiteľni pokračuje. Hlavnú rolu hrá priemerná mesačná mzda v národnom hospodárstve. Líder v stavebnom sporení prichádza od februára s úverovou ponukou pre všetkých klientov, ktorí si chcú zaobstarať, postaviť, kúpiť alebo obnoviť svoje bývanie.

Ilustračný obrázok k článku Úvery na bývanie až do výšky 50-násobku priemernej mzdy bez založenia nehnuteľnosti
Zdroj: Dnes24.sk

Prvá stavebná sporiteľňa ponúka úver bez založenia nehnuteľnosti až do výšky 50-násobku priemernej mesačnej nominálnej mzdy. Tá bola v poslednom kvartáli 2014 na úrovni 850 eur, preto sa môže výška akciového úveru vyšplhať až do výšky 45 tisíc eur.

„Úver je určený pre klientov, ktorí majú preverenú bonitu, pretože u nás už sporili alebo splácali iný úver. Majú výhodu v tom, že nemusia zakladať žiadny dom ani byt a Prvá stavebná sporiteľňa im požičia peniaze na nové bývanie či obnovu toho súčasného“, vysvetľuje člen predstavenstva PSS, a. s., Ing. Erich Feix.

Úverová akcia platí do 31. marca 2015. To znamená, že klient musí úverovú žiadosť podpísať do tohto dátumu. Peniaze získané prostredníctvom akciového úveru môže využiť aj na splatenie iných, menej výhodných úverov v iných bankách. Doba splatnosti nového úveru môže byť až 30 rokov.

Erich Feix dopĺňa: „Vlaňajšok bol pre Prvú stavebnú sporiteľňu a jej klientov v úverovom obchode mimoriadne úspešný. Celkom sme poskytli úvery na bývanie až za pol miliardy eur, čo je historicky najlepší výsledok, aký sa podaril prvýkrát. V tomto pozitívne nastolenom trende chceme pokračovať aj v roku 2015, preto už odteraz prinášame výhodnú úverovú ponuku.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM