Kultúra

Úspešná komédia Rum a vodka v Empírovom divadle

Mestské kultúrne centrum prináša najúspešnejšie predstavenie oceňovaného Divadla Kontra – Rum a vodka írskeho dramatika Conora McPhersona. V réžii Klaudyny Rozhin hrá Peter Čižmár.

Ilustračný obrázok k článku Úspešná komédia Rum a vodka v Empírovom divadle
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hádka so šéfom. Pár pív. Hádka so ženou. Zase pár pív. Koniec? Nie! To je len začiatok šialeného víkendu, v ktorom sa môže prihodiť všetko. Iba pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov! Rum a Vodka, mix, čo vraj aj „mŕtveho postaví na nohy“, je dlhý víkend človeka na ceste do zatratenia. Ukazuje Everymana, ktorý prežíva neočakávaný a fatálny úpadok do nemilosti, hľadá splnenie, ktoré ho vedie od baru k baru a nakoniec do náručia ženy, o ktorej verí, že „uzdraví jeho život“.

Rum a Vodka má všetky prísady, ktoré McPhersona preslávili. Silné charaktery, ktorých jazyk môže byť hnusný, ale ich humor a náhle záblesky ľudskosti vás dojmú k slzám. McPherson má silu vidieť do sŕdc a žalúdkov skutočných mužov.

Lístky si môžete kúpiť v predpredaji na prvom poschodí Knižnice (Námestie sv. Michala) a samozrejme aj priamo pred predstavením v Empírovom divadle. Vstupné je 5 Eur.

Predstavenie sa koná vo štvrtok 16. júna od 19:00 v Empírovom divadle a nájdete ho aj na Facebooku.

Úspešná komédia Rum a vodka v Empírovom divadle
1
Galéria
Zdroj: MSKC HLOHOVEC
Zdroj: MSKC HLOHOVEC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM