Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Urobte deťom na Vianoce radosť: KC Samaria chystá charitatívny vianočný projekt

Komunitné centrum Samaria chystá zaujímavý vianočný projekt pre deti zo sociálne slabších rodín. Zapojiť sa môže každý, kto má chuť obdarovať druhých.

Ilustračný obrázok k článku Urobte deťom na Vianoce radosť: KC Samaria chystá charitatívny vianočný projekt
Zdroj: TASR

Komunitné centrum Samaria, ktoré sa venuje zlepšovaniu kvality života jednotlivcom a rodinám v núdzi organizuje vianočnú zbierku pre deti pochádzajúce zo sociálne slabších rodín. Keďže na Vianoce by malo byť obdarované každé dieťa, mottom zbierky je: “…aby si každé dieťa našlo darček pod vianočným stromčekom.”

A ako sa môžete do zbierky zapojiť?

“Zbierka spočíva v darovaní vhodného darčeka dieťaťu zo sociálne slabého prostredia. Darček si dobrovoľník vyberie z poskytnutého zoznamu, na ktorom bude uvedené meno a vek dieťaťa, pre ktoré je darček určený,” informuje KC Samaria na svojej facebookovej stránke.

Zoznam darčekov bude k dispozícii v KC Samaria na Podzámskej ulici 4 v Hlohovci. Po zakúpení darčeka ho dobrovoľník prinesie nezabalený a označený do komunitného centra.

Do zbierky sa môžete zapojiť od 10. novembra do 14. decembra 2018.

Pre viac informácií kontaktujte KC Samaria na tel. čísle 0944/502 935, prípadne sa zastavte osobne v centre. Ste vítaní.

Foto: ilustračné

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM