Erik Bojničan Rôzne

Ulica, ktorej sa krásou vyrovná len máloktorá: Takúto nádheru môžete vidieť Hlohovci

Nádherné! Jar už zavítala aj do Hlohovca, čoho dôkazom sú malebne kvitnúce stromy i kvety na sídliskách. Jedna z ulíc v našom meste však v týchto dňoch zaručene patrí medzi tie najkrajšie. Presvedčte sa o tom sami na aktuálnych záberoch.

Ilustračný obrázok k článku Ulica, ktorej sa krásou vyrovná len máloktorá: Takúto nádheru môžete vidieť Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

S príchodom jari začal Hlohovec hýriť rôznymi farbami. Na svedomí to majú prekrásne kvitnúce stromy a kvety v záhradách. My sme si vybrali jednu z hlohovských ulíc, ktorá priam hýri jarnými farbami. Na Pribinovej môžete vidieť takúto nádheru. V smere od mesta na stanicu vás najprv očaria krásne rozkvitnuté čerešne, ktorým už kvietky začínajú opadať. Postupne, keď idete dole ulicou čerešne nahrádzajú mohutné gaštany, ktoré sú v týchto dňoch krásne rozkvitnuté. Popod gaštanmi má človek pocit, akoby kráčal rozkvitnutým tunelom. Krásnu scenériu dotvára aj rozkvitnutý orgován.

„Najkrajšie na jari je okrem príjemného teplého počasia prebúdzajúca sa príroda navôkol nás. Každé ráno mi zlepší náladu cesta do práce, keď idem okolo žltých rozkvitnutých polí kam sa len pozriem,“ povedal Martin (28).

„Podla mňa je jar najkrajšie ročné obdobie. Konečne sú po zime dlhšie a teplejšie dni, človek má lepšiu náladu. Som rada, keď je vonku pekne, využívame to čo najviac a chodíme s malou na prechádzky. Aj ona sa teší, keď môže napríklad naháňať vtáčikov a hrať sa na ihriskách,“ prezradila nám Lucia (25).

Čítajte tiež:

Radosť pre oči v Hlohovci, takto krásne rozkvitlo mesto: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu!

Po zime si vychutnajte skvelý relax: 5 miest v Hlohovci a okolí, ktoré počas jari stoja za návštevu

Sezóna špekáčikov na čerstvom vzduchu je tu: 3 miesta v Hlohovci, kam si je ísť radosť opekať

FOTO: Ulica doslova kvitnúca krásou: Aj takto vyzerá jar v Hlohovci
10
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM