Erik Bojničan Rôzne

Ukážte, akí ste lokálpatrioti a koľko toho viete o známej Hlohoveckej dominante (kvíz)

Hrdo sa týči nad Hlohovcom a špeciálne ho netreba predstavovať ani cezpoľným. Hlohovecký zámok je bezpochýb jednou z dominánt nášho mesta. Otestujte sa, ako dobre ho poznáte.

Ilustračný obrázok k článku Ukážte, akí ste lokálpatrioti a koľko toho viete o známej Hlohoveckej dominante (kvíz)
Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovecký zámok je jednou z najkrajších pamiatok, ktoré môžeme v našom meste obdivovať. Po rokoch, kedy zámok chátral sa mu v poslednom období blízka na lepšie časy. Ukážte, akí ste lokálpatrioti a trúfnite si na 10 otázok, týkajúcich sa práve nášho zámku.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Neváhajte a zistite, ako ste na tom :)

Hrajte tu: Ako dobre poznáte dominantu Hlohovca?

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Overte si, či poznáte slávne osobnosti späté s našim regiónom, notoricky známe fakty o Hlohovci či ako sa orientujete v aktivitách pre deti cez prázdniny,

Čítajte tiež:

Namakané letecké zábery z nášho mesta: VIDEO, ktoré chytí za srdce každého Hlohovčana

Hlohovecký zámok čaká rekonštrukcia: Vytvoria sa aj pracovné miesta!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM