Erik Bojničan Krimi

Údajného podvodníka zachytila priemyselná kamera: Pozrite FOTO, ak ho poznáte, volajte policajtom!

Polícia podľa ich slov pátra po totožnosti neznámeho muža, ktorý je podozrivý zo spáchania prečinu podvodu. Nespoznávate ho?

Ilustračný obrázok k článku Údajného podvodníka zachytila priemyselná kamera: Pozrite FOTO, ak ho poznáte, volajte policajtom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová, polícia pátra po totožnosti neznámeho muža, ktorý je podozrivý zo spáchania prečinu podvodu.

Na Správe katastra v Trnave podľa mužov zákona podvodne, na základe rozhodnutia, dosiahol povolenie vkladu do katastra nehnuteľností. Následne tým podľa polície získal aj prevod vlastníctva nehnuteľností, ktorých výlučným vlastníkom bol iný muž.

„K návrhu na vklad vlastníckeho práva nehnuteľností doložil kúpnu zmluvu uzatvorenú v Bratislave, na základe ktorej neznámy páchateľ predal mužovi z Bratislavy nehnuteľnosti, v mene majiteľa a bez jeho vedomia. Skutočnému majiteľovi vznikla škoda 20 tisíc Eur,“ uviedla Kredatusová.

Muža podozrivého zo spáchania tohto podvodu podľa mužov zákona zachytili kamery a ide o muža so šiltovkou na hlave, oblečené mal modré rifle a tmavú bundu. „Vysoký je 180 cm, plnoštíhlej postavy, vo veku asi 35–50 rokov, s riedkymi blond vlasmi s nádychom do ryšava. V prípade, že ste muža na záberoch spoznali, oznámte to polícii na linke 158,“ dodala hovorkyňa.

Poznáte tohto muža? Polícia po ňom pátra
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM