Erik Bojničan Rôzne

Týždenný súhrn spravodajstva v Hlohovci: 5 dôležitých správ, ktoré by vám nemali ujsť

Ďalší letný týždeň priniesol v Hlohovci niekoľko tém. Vybrali sme pre vás prehľad tých najdôležitejších, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti.

Ilustračný obrázok k článku Týždenný súhrn spravodajstva v Hlohovci: 5 dôležitých správ, ktoré by vám nemali ujsť
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Policajti si idú posvietiť na okres Hlohovec

Kde v okrese Hlohovec si treba dať pozor na policajné hliadky vo zvýšenej miere? Policajti podľa ich slov na základe analýz prijali viaceré dopravno – bezpečnostné opatrenia a policajné hliadky nájdu vodiči vo zvýšenej miere na úsekoch častých dopravných nehôd. Čítajte info, ktoré vám môže ušetriť problémy.

Letné odstávky teplej vody

Počas letných prázdnin dôjde v Hlohovci k odstávkam teplej vody. Nie je nič príjemné, ak vás navyše chrčiaci kohútik zastihne nepripravených. Môžete si dopredu preštudovať, koho a kedy presne sa to bude týkať.

Veľký prehľad pre rodičov

Poslanci schválili výšku príspevkov na čiastočnú úhradu výdavkov pre školy a školské zariadenia v Hlohovci. Zmeny platia už od septembra, nie je teda na škodu pripraviť sa na ne. Aká je ich výška a kedy ich musíte uhradiť?

Autentické zápisky o vzniku kúpaliska

Kúpalisko v Hlohovci sa teší veľkej obľube už viac ako štyri desaťročia. Dochované autentické zápisky z čias jeho výstavby prezrádzajú, ako vznikalo. Nechajte sa vtiahnuť do histórie s našim článkom.

Koncepcia verejných priestorov Hlohovca

Poslanci mestského parlamentu odsúhlasili koncepciu verejných priestorov mesta Hlohovec. Prečítajte si o nej viac a pozrite, aké priority vytýčilo vedenie mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM