Jakub Forgács Správy

Tragická nehoda autobusu: Prvý pohreb bude už dnes, pochovajú Nikolku (†18)

Do školy sa už nevráti... Prvú zo štyroch obetí tragickej nehody autobusu, Nikolu (†18), pochovajú už dnes. Do školy opäť prišli aj niektorí zo žiakov, čo sa viezli v autobuse smrti.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda autobusu: Prvý pohreb bude už dnes, pochovajú Nikolku (†18)
Zdroj: TASR

Popoludní v Trstíne pochovajú mladučkú Nikolu, prvú z obetí veľkej tragédie, ktorá sa odohrala v piatok popoludní na diaľnici D1. „Pokiaľ budú pohreby, bude to dosť ťažké. Už dnes nás čaká prvý pohreb, v utorok ďalší, v stredu ďalší. Samozrejme, v niektorých triedach, kde bude pokoj, sa bude učiť, aj keď stále bude nad vyučovaním tieň tej tragédie,“ skonštatoval Jančovič.

Do školy dnes prišli aj niektorí zo žiakov, ktorí sedeli v piatok popoludní v autobuse, čo zišiel z diaľnice a prevrátil sa. Rodičia zranených dostali od vedenia školy voľnú ruku pri rozhodovaní, či ich pošlú do školy alebo nie. Riaditeľ Jančovič bol počas víkendu v kontakte s rodičmi obetí aj zranených žiakov.

Autobus so študentmi Športového gymnázia Jozefa Herdu v Trnave havaroval v piatok popoludní na diaľnici D1 v smere z Piešťan do Trnavy. Nachádzalo sa v ňom 29 detí a dve učiteľky. Zraneniam podľahli štyri dievčatá.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM