Erik Bojničan Krimi

Tragická dopravná nehoda: Hlohovčanka (†56) zraneniam podľahla, jej dcéra (32) v nemocnici! FOTO z miesta

Tragédia na našich cestách! Podľa policajtov vodič audiny nezvládol riadenie, prešiel do protismeru a vrazil do škodovky kde sa viezla matka (†56) a dcéra (32).

Ilustračný obrázok k článku Tragická dopravná nehoda: Hlohovčanka (†56) zraneniam podľahla, jej dcéra (32) v nemocnici! FOTO z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravní policajti boli podľa hovorkyne KR PZ Márie Linkešovej 18. augusta 2015 privolaní k čelnej zrážke. Približne o 13:40 sa podľa mužov zákona na ceste medzi Trnavou a obcou Bučany zrazili dve osobné autá.

„37 ročný vodič z Bratislavy išiel v smere od Trnavy, keď neprispôsobil rýchlosť na mokrej vozovke, nezvládol riadenie, a na aute Audi Q7 prešiel do protismeru, kde sa zrazil s autom Škoda Octávia. To bolo po náraze odhodené do auta Škoda Felícia, ktoré viedol 20 ročný muž z Hlohovca,“ opisuje Linkešová.

„Pri nehode došlo k zraneniu 32 ročnej vodičky a jej 56 ročnej matky z Hlohovca. Obe ženy boli prevezené do nemocnice. Na následky vážnych zranení staršia zo žien zraneniam v nemocnici vo večerných hodinách podľahla,“ uvádza hovorkyňa, podľa ktorej po nehode podrobili policajti oboch vodičov dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna.

U mladej ženy bola podľa policajtov za týmto účelom odobratá krv. „Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 22500 eur. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečiny usmrtenia a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti,“ dodala Linkešová.

Tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život matky (†56)
5
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM