Rôzne

TOP 5 udalostí: Tieto články zaujali Hlohovčanov v roku 2018 najviac

Rok 2018 je minulosťou. Rozhodli sme sa preto pozrieť, ktoré témy vás v ňom zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 udalostí: Tieto články zaujali Hlohovčanov v roku 2018 najviac
Foto: Klaudia Goncalves

Rok 2018 bol rokom plným zaujímavých udalostí, ktoré sa nevyhli ani nášmu mestu. Svedčí o tom aj prehľad tém, ktoré našich čitateľov zaujali najviac. Pozrite si ich prehľad.

1. V roku 2018 sme vám priniesli veľké hlasovanie. Hľadali sme tú najsympatickejšiu obec okresu Hlohovec. Záujem čitateľov bol obrovský. Článok s názvom Veľký súboj dedín Hlohoveckého okresu: Dajte hlas tej najsympatickejšej! sa stal vôbec najklikanejším titulom na webe Hlohovec24.sk.

2. Leto roku 2018 by sme s pokojným svedomím mohli nazvať aj letom krokodíla. V júli kontaktovali políciu ľudia, ktorí tvrdili, že vo Váhu uvideli plávať toto exotické zviera. Ako dôkaz pridali aj video. Nuž, článok s názvom Krokodíl vo Váhu? Polícia Slovenskej republiky prijala nezvyčajný podnet to katapultovalo až na druhé miesto v čítanosti.

3. Slovenskom sa piateho júla prehnala vlna búrok. Živel sa nevyhol ani Hlohovcu a narobil poriadne škody. Za všetky spomeňme vodu, ktorá sa valila ulicami, popadané stromy a zničenú strechu futbalového štadióna. Ľudia sledovali zábery v článku VIDEO: Hlohovec zasiahla silná búrka, voda zatopila ulice so zatajeným dychom.

4. Aj by sme sa divili, keby sa táto udalosť v našom prehľade top článkov nenachádzala. Pokojne môžete povedať, že otvorenie zrekonštruovaného zámku bolo jednou z najsledovanejších udalostí roka 2018. Svedčí o tom aj umiestnenie článku Zakliata princezná sa prebúdza: Zámok Hlohovec otvorí svoje brány verejnost na štvrtej priečke čítanosti na našom webe Hlohovec24.sk.

5. Ľudia už odnepamäti inklinujú k zaujímavostiam a nevysvetliteľným javom. Ako inak by sa dal vysvetliť článok, ktorý sa umiestnil na piatom mieste čítanosti v roku 2018? Priniesli sme vám prehľad strašidelných historiek, ktoré sa viažu k neďalekým Krvavým Šenkom v titule s názvom Desivé historky, z ktorých mrazí: V Krvavých Šenkoch pribúdajú stále nové.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM