Erik Bojničan Rôzne

Tak toto v Hlohovci ešte nebolo: Pravý psí záprah, na ktorom sa bude dať zviezť!

Tak to sa veru len tak nevidí! Psí záprah v plnej svojej kráse a navyše ani nemusíte nohu vystrčiť z Hlohovca. Čítajte, kde a kedy ho môžete vidieť!

Ilustračný obrázok k článku Tak toto v Hlohovci ešte nebolo: Pravý psí záprah, na ktorom sa bude dať zviezť!
Zdroj: TASR

Ak aj vám učarovali psíky, zbystrite pozornosť! Veľkým lákadlom pre domácich i turistov je nadchádzajúca akcia, ktorá sa uskutoční priamo v našom meste.

Areál Zámockej záhrady v nedeľu 28. februára od 10:00 do 15:00 oživia štvornohí chlpáči zo súkromného azylu Siberian heaven, ktorí prinesú do Hlohovca niečo pre náš región netradičné – psí záprah. V ňom sa pod profesionálnym dozorom budú môcť detičky zviesť a zažiť tak nezabudnuteľný zážitok.

„Pokojne priveďte aj svojich štvornohých štekajúcich miláčikov, ktorí sa určite potešia agility prekážkam. Sú pripravené pre všetkých, či už skúsených agiliťákov alebo tých, ktorí s týmto nemajú žiadne skúsenosti a chcú to iba vyskúšať,“ hovorí organizátorka akcie Zuzana Boldišová.

„Ak nemáte deti ani psíčkov, zastavte sa na čaj a strávte pár minút s milovníkmi zvierat a všetkých dobrých ľudí,“ pokračuje Boldišová, podľa ktorej si môžete zakúpiť na pamiatku hand-made mydielka a rôzne iné darčekové predmety a drobnosti, ktoré Vám pripomenú toto krásne popoludnie.

„V prípade, ak chcete podporiť organizáciu Siberian heaven súkromný azyl pre severanov. a Slovenská aliancia ochrancov zvierat /SAOZ/, môžete tak urobiť aj materiálne,“ dodáva organizátorka, podľa ktorej sa chlpáčim zídu konzervy, pamlsky, piškóty, ryža, cestoviny, granulky, čistiace prostriedky, deky, plachty, hračky, misky, vodítka, obojky a podobne.

Môže vás zaujímať:

Predvianočné stretnutie chlpáčov sa stretlo s veľkým úspechom: Aké sú ďalšie plány? FOTO

Netradičná dovolenka mladého páriku z Hlohovca: Pre útulkáčov vyzbierali stovky kíl dobrôt!

Foto: ilustračné

Tak toto v Hlohovci ešte nebolo: Pravý psí záprah, na ktorom sa bude dať zviezť!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM