Erik Bojničan Rôzne

Študenti a študentky rozhodli: TOTO je najobľúbenejší učiteľ Strednej odbornej školy v Hlohovci

Obvykle rozdávajú hodnotenia učitelia. Tentokrát sa karta obrátila. Zisťovali sme ako hodnotia študenti Strednej odbornej školy v Hlohovci svojich učiteľov. Ktorý pedagóg medzi nimi získal najväčšie sympatie?

Ilustračný obrázok k článku Študenti a študentky rozhodli: TOTO je najobľúbenejší učiteľ Strednej odbornej školy v Hlohovci
Zdroj: Dnes24.sk

Ktorý je váš obľúbený učiteľ a prečo? Tak znela otázka, ktorú sme položili študentom Strednej odbornej školy v Hlohovci. Podľa ich odpovedí sa zdá, že dôležitým kritériom pri výbere top učiteľa je jeho prístup. Samozrejme, každý má rád vyučujúceho, ktorý sa vie so žiakmi smiať. Študenti však upierajú svoje priority trošku iným smerom. Posúďte sami.

Prístup k študentom a vyučovaniu

„Moja obľúbená pedagogička je Silvia Poláčková, pretože si s ňou dobre rozumiem a pochopím hneď vysvetlené učivo. Je ochotná sa k vysvetlenému vrátiť a pomáha pri tvorení prezentácií,“ prezradila nám jedna zo žiačok, ktorá si svoj výber dôkladne premyslela. Zato jej spolužiačka dlho neváhala a vybrala si Valériu Lisonekovú. Dôvod? „Je vždy ohľaduplná, každý deň vysmiata a dennodenne milá. Taktiež je aj spoľahlivá a vždy nám pomôže s každou otázkou týkajúcou sa nejakého problému. Okrem toho aj veľmi dobre vysvetľuje."

V našej ankete získala sympatie aj Jana Kyseľová, ktorá vyučuje odborné chemické a technické predmety. „Vie veľmi pekne a dobre naučiť chémiu a výpočty a je milá a komunikatívna. Vie nás povzbudiť,“ s úsmevom prezradila jedna zo študenietk.

Obdobné dôvody pre výber obľúbeného učiteľa mala aj ďalšia študentka, ktorá svoj hlas dala Zuzane Halásovej. „Dokáže poradiť a pochopiť nás. Okrem toho aj dobre učí."

Sympatie žiakov získala aj Jana Bullová, ktorá podľa študentov dokáže empaticky myslieť a vždy ochotne pomôcť.

Favoritov bolo niekoľko, kto sa stal víťazom?

Titul najobľúbenejšieho učiteľa si v našej ankete napokon vyslúžila Jana Kyseľová. Prvenstvo berie ako veľkú poctu:

„Výsledok ankety ma veľmi potešil, a priznám sa, že aj milo prekvapil. Vážim si to. Práca s mladými ľuďmi ma napĺňa a pozitívny názor študentov je vlastne ocenením mojej snahy byť dobrým učiteľom.“

Mohlo by vás zaujímať:

Ich práca neostala bez povšimnutia: Zoznam 23 ocennených hlohovských učiteľov!

Ocenenie za ich prácu v školstve: Župan ocenil týchto hlohovských učiteľov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM