Lenka Káčerová Kultúra

Staré dobré školské časy+SÚŤAŽ

S mladými hercami do Divadla Andreja Bagara príde aj závan spomienok na školu, učiteľov a učenie v podobe inscenácie Bola raz jedna trieda.

Hra Bola raz jedna trieda je absolventskou inscenáciou jej tvorcov. Mladý tím v zložení Martin Šalacha (herec), Juraj Ďuriš (herec), Peter Brajerčík (herec), Miroslav Dacho (herec, dramaturg), Mariana Ďurčeková (dramaturgia) a **Ján Luterán (režisér). Scénu a kostýmy v spolupráci s ostatnými tvorcami pripravila **Silvia Zubajová. Pod žiarivými neónkami, medzi polorozpadnutými lavicami a pri zvukoch kvapkajúceho vodovodného kohútika si určite aj vy zaspomínate na školské časy, učiteľov či známe situácie zo školských lavíc. Bola raz jedna trieda je príjemnou prechádzkou v spomienkach. Na čo sa môžete tešiť, ak prídete do divadla, sa dozviete z videa.

V spolupráci s Divadlom Andreja Bagara vám prinášame aj súťaž o dve vstupenky na jedno z predstavení inscenácie Bola raz jedna trieda. Vyhrať môžete, ak správne odpoviete na otázku: Ako sa volajú hlavné postavy hry Bola raz jedna trieda? Svoje odpovede posielajte na adresu foldesiova@global24.sk do polnoci 4. novembra 2011.

[center]Obnovená premiéra inscenácie Bola raz jedna trieda bude 27. októbra 2011 o 18:30 v Štúdiu DAB.[/center]

//Oprava: //Peter Brajerčík a Miroslav Dacho nie sú hercami DAB, ako je písané v titulkoch.

Kamera, strih: Monika Földešiová

Staré dobré školské časy+SÚŤAŽ
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM